Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Jak narazie chyba się nie męczy bo nie płacze ani sie nie napina, ale jak jutro też będzie twarda kupka to co mam zrobić?? Bo twarda chyba nie powinna być?? Może to głupie pytania, zle my nigdy jeszcze nie mieliśmy problemu z kupkami:-)Mam problem. Młody przez 3 dni jadł marcheweczkę, a dzisiaj marcheweczkę z ziemniaczkiem i wszystko było ok. A przed chwilą rozbieram go do kąpania, a w pieluszce troszkę twardej kupki. Jak narazie chyba się nie męczy bo nie płacze ani sie nie napina, ale jak jutro też będzie twarda kupka to co mam zrobić?? Bo twarda chyba nie powinna być?? Może to głupie pytania, zle my nigdy jeszcze nie mieliśmy problemu z kupkami:-)
Tak samo działa gotowany ryż... Najlepiej odstaw marchewke na parę dni i powinno się wszystko samo unormować... I spróbuj może wprowadzać ziemniak z dodatkiem marchwi, ale z przewagą ziemniaczka... Ja tak robiłam przy pierwszym dziecku, zaczęłam od ziemniaka i chyba się brzuszek przyzwyczaił do stałych pokarmów i jak podałam marchew, to nie było kłopotów z kupką...