reklama
Magdalena0713
Fanka BB :)
moj uwielbia wode i herbatki ziolowe. Wszystkie soki i herbatki owocowe sa bleee:-)
To super, że Robin woli zdrowe napoje

Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a Mi Franula wypije wszystko, najmniej pije samej wody:-( starszak zas tylko wodę...czasem dam mu cos kolorowego.
Franek uwielbia hippa sok bananowy ale słodkie to pieruńsko i rzadko dostaje. Herbatki mamy hippa granulowane ale dluuuugo nam cos idzie...w sumie od urodzenia wypił dwie z czego więcej nie kupię i chyba kupię to co Ty ewelina. A i czasem dam babydreama nektar jakiś
Franek uwielbia hippa sok bananowy ale słodkie to pieruńsko i rzadko dostaje. Herbatki mamy hippa granulowane ale dluuuugo nam cos idzie...w sumie od urodzenia wypił dwie z czego więcej nie kupię i chyba kupię to co Ty ewelina. A i czasem dam babydreama nektar jakiś
renna
Fanka BB :)
Ale Wam zazdroszczę....Bartuś nic nie pije. NIC!!!!!! Ani wody , ani herbatek, ani soczku. Wypróbowałam już chyba wszystko. A on jak tylko poczuje w butli cokolwiek innego niż mleko to dostaje ataku złości. Próbowałm z łyżeczki, albo z kubeczka i też nic. Chyba tylko 3 razy udało mi się wdusić mu bobofruta. Najgorzej było w te upały, bałam się żeby się nie odwodnił przypadkiem. Ja co prawda też prawie nic nie pije, ale jak byłam mała to podobno dużo piłam. Już nie wiem co robić

Ale odwodniony nie jest
. To ile kto pije to indywidualna sprawa, ale mleko to też napój- może pije sporo mleka i to mu wystarcza. Spokojnie 
Edit: Dodam, że moje dziecko wypija dziennie max 60 ml wody lub ziółek, najczęściej ok 30-40ml. Nie ma szału, co? Pije częściej mleko (karmię piersią), to jej po prostu wystarcza, z czasem to się może zmienić

Edit: Dodam, że moje dziecko wypija dziennie max 60 ml wody lub ziółek, najczęściej ok 30-40ml. Nie ma szału, co? Pije częściej mleko (karmię piersią), to jej po prostu wystarcza, z czasem to się może zmienić
Ostatnia edycja:
Podziel się: