Aneta - Zuzia tez sie czesto budzi, chociaz sa noce jak nie obudzi sie wogole a nieraz budzi sie kilka razy, wczesniej cycka dawalam a juz od jakiegos czasu daje herbatke, jak jest zimno to mam w podgrzewaczu a teraz jak grzeją to nawet taka "pokojową" przewaznie wystarcza, nieraz jak wydoi to szybko napełniam wodą butle i tez wypije. Moze spróbuj tez pooszukiwac małą, a może rzeczywiście tak jak Kira pisze Ala chce sie tylko poprzytulac.
Zuzia tez je wszystko, spagetti tez jadła, sosy wszelkie a dziś ukradła nam pieroga z grzybami i kapustą

na szczęście jej nie smakował, wg mnie po roku jak nie ma żadnych alergi to mozna juz tak nie patrzec co mozna i od kiedy, ja to co wiem ze nie bardzo można daję w malutkich ilosciach jak np dzisiejsze pierogi z grzybami, nie sądze ze takie ilości jak dziś zjadła spowodują jakies rewolucje w jej organizmie

Mam nadzieje tylko ze jadalnych nazbieraliśmy

A tak wogóle to Zuzie dopadło ostatnio mini uczulenie, ma malutkie krosteczki na policzkach, dosłownie kilka sztuk, nic pozatym a że je wszystko to ciężko domyśleć sie od czego, ale już chyba znam winowajce, to ten ukochany BAKUŚ na oku mam jeszcze mleko Nestle waniliowe bo Bebiko w całym mieście nie było