kozica ja często robię Kubusiowi takie mini kotleciki z mielonego indyczego mięska i ugotowanych zmielonych warzyw, oczywiscie zamiast całego jajka daję samo żóltko, troszkę przypraw, koperku, pietruszki, bułki tartej i mąki ziemniaczanej, a jak nie mam bułki, to wsypuje kaszki ryzowej, pozniej obsmazam i troszkę duszę pod przykryciem, smaczne i delikatne, no i mozna przemycić w ten sposób mnóstwo warzyw ;-)
aneta456 a probowałas dać małej chlebka z szyneczką? może twarożku z bułką? serek homogenizowany? i tak masz o niebo lepiej, bo Alutka wcina juz prawie wszystko, my niestety nadal na kaszce z przecierkiem owocowym i mlekiem z puszki, co ja bym dała za to, by Kubus zjadl sobie jajecznicę, danonka czy serek...ehhhh musimy poczekać
Powiem Wam, ze ostatnio moj BOBIK zajadał się kiełbaską, ktora dał mu tatuś, oczywiscie smakowała mu nieziemsko, nastepnego dnia cały wysypany

-okazało się, ze w kiełbasce oprócz wieprzowinki było tez mięso drobiowe i wołowe...
Dzis chciałam mu kupić jakąś kiełbachę( bo naprawdę widziałam z jakim smakiem ją wcinał), ale pani w sklepie przejrzała wszystkie opakowania i nie znalazła zadnej bez dodatku drobiu czy wołowiny...szkoda, mały musi się obejść smakiem :-(