Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
. Niestety Bebiko powodowało bóle brzuszka i zmieniłam na Nan, po którym maluch nie ma żadnych problemów.
. Całe szczęscie, że w szpitalu mieli smoki Aventu bo innych nie chciał ssać.
(ok. 3 razy na dobę).
babka z taka sila przebicia,ze normalnie jestem w szoku-siedziala z nami ze 3 godziny
kolezanka chciala poznac inne pozycje do karmienia,bo bardzo meczyla sie na lezaco na tym szpitalnym lozku.a ja oczywiscie cisza na wsi,ze nie karmie i mama to w dupie,ale siostra od laktacji zapytala,jak u mnie z karmieniem.przyznalam sie,ze dokarmiam,bo tego pokarmu mam malo,a poza tym prawy cyc jest jakis niewydarzony.a czy ona moze obejrze cmoje piersi? a prosze bardzo. tez troche pogniotla brodawki,ale popatrzyla na nie i mowi,ze faktycznie,sa pogryzione i dlatego bola.od slowa do slowa przeszlo na latkator-mam medele reczna,a w szpitalu maja silniczek.przyniosla go,podlaczyla moj sprzet,ja wlozylam cycka i....mleko poszlo,a ja bylam przekonana ze nic nie mam w prawym.malo tego,musze sciagac,bo cyc goracy i zastoje sie robia.no i teraz robie tak,ze sciagam i podaje swoje,ale zdecydowanie dokarmiam sztuczniakiem,bo moje cyce jescze nie sa dobrze mleczne.powiem tak-gdyby ta siostra od laktacji trafila sie od pierwszej doby,to pewnie bylabym entuzjastka karmirnia piersia,a tak...coz... poza tym mala chce jesc juz,a z cycow leci jakis sik weroniki powoli i do tego maly,wiec mala sie wkurza (ciekawe po kim taka niecierpliwa
),placze i na tym konczy sie karmienie naturalne.coz,moze jednak cos z tego bedzie?powoli bo powoli,ale pracuje nad laktacja :-)
stwierdziłam ze jak bedziemy w domku-atmosfera bedzie intymna to moze cos ruszy,ale gdzie tam przystawiam mała do piersi a ona wogole niechce cycy i nie umie go ssac-nie jestem znawca ale wydaje mi sie ze za długo była karmina butla zeby teraz sie przestawiac na cyca.

- to, co ty przeżywasz jest czymś zupełnie innym co on przeżywa jako ojciec! wcale nie idziesz na łatwizne, to dla dobra dziecka! poza tym z wcześniakami ( a twoja Dominiczka jest wcześniakiem jakl bom cyk cyk) tak jest, że raczej są karmione sztucznie. Choć ja zamierzam karmić troszkę cycem, to nie uważam, że karmienie sztuczne jesr czymś gorszym! wielu specjalistów wypowiada się na temat karmienia mieszanką i podkreślają, że jeżeli matka jest spokojna i szczęśliwa i może spać po nocach, a nie zadręcza się myślami, że ma za mało pokarmu i dziecko głodne - to niech lepiej karmi butelką - bo dziecko i tak będzie szczęśliwe, bo mama jest w dobrej formie!