Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
ach i jeszcze pytanko czy podajecie juz żółtko waszym maluszką?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też to zauważyłam, że zupka musi być letnia, magiczna łyżeczka już nie zmienia koloru (a zauważyłam, że zmienia kolor już przy lekko ciepłym jedzonku)A moze mała nie lubi ciepłych posiłków - moze spróbuj podac zupki tylko troszke ciepłe, gdzies czytałam ze niektóre dzieci nie lubią ciepłych posiłków.
Mi pani doktor powiedziała, żeby dać od 8 miesiąca (przy karmieniu naturalnym) na razie wprowadziliśmy mięsko, no i dzisiaj doczekaliśmy się kupki (nie robiona od 3 dni). Była gigantyczna, ale na szczęscie pomimo mięska nie śmierdziała.ach i jeszcze pytanko czy podajecie juz żółtko waszym maluszką?
Ja mam marchewkę i pietruszkę od znajomych z działki, ale jak się skończy, zacznę podawać kupnego z placu targowego, selerka już dodaję kupnego. A słoiczki podaję w razie braku czasu, no i zupki z mięsem na razie daję gotowe, za miesiąc spróbuję dać indyka od razu z wywarem, bo nie chce mi sie solo gotować, chyba, że raz ugotuję, pokroję na porcje i zamrożę - nie wiem czy można mrozić.co dajecie na obiadki, ale te robione.a kupujecie ekologiczne warzywa czy bez przesady?
ach i jeszcze pytanko czy podajecie juz żółtko waszym maluszką?
co dajecie na obiadki, ale te robione.a kupujecie ekologiczne warzywa czybez przesady?
) i gotowe; gotowe sloiczki daje jak gdzies idziemy;
Ale chyba bede robic tak jak joanka, razem zamrożę... Ale z mieskiem nie wiem jak robic. Tez normalnie ugotować, dodać do zupki, czyli zrobić takie normalne słoiczkowe zapasy całkowicie gotowych zupek i je zamrazać? A ile dni w ogóle mogą być słoiczki w zamrażalniku? Ech... nowicjuszka ze mnie w tej sprawie
A oliwę z oliwek któras daje? Bo my masła nie możemy...

t i skad jioanka wiesz, ze mozna zamrazać i jak mam zamrażac..