Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Specjalnie dlaciebie szerlock:dziewczyny dajcie mi dokładne przepisy na dobre obiadki domowe i na jakies deserki, bo ja juz nie mam pomysłu.
Nie ufam ani koncentratom pomidorowym, ani tym bardziej obecnym pomidorom, więc zupke z pomidorami daje tylko gotową.i odpowiedzcie mi na tych kilka pytan:
1. czy dajecie koncentrat pomidorowy albo czy w ogole zupkę pomidorowke robiłyscie juz
Ja kupuje ze 20-30 dkg piersi z indyka, gotuję w przyprawach (koperek majeranek), część zuzywam od razu, resztę porcjuję i mrożę, ew. mozna zrobić "hurtowe" ilosci z calości mieska i zamrozić gotowe zupki.2. czy jak kupujecie mięso na obiadek dla maluszka w w iekszej ilości to czy zamrazacie je i potem za kilka dni odmrazacie i robicie obiadek z niej? czy tak nie mozna?
Ja przywiozłam od rodziców 2 kg i trzymałam w lodówce 6 tygodni.3. czy warzywa ze sklepu to kupowac codziennie czy mozna większą ilośc kupic i miec sobie w odmu?

) najlepsze jedzonko to te w słoiczkach... 

fajnie