G
guest-1673535084
Gość
Charlois Antoś wyglada jakby mial conajmniej pol roku
)
My juz sprobowalysmy kleiku kukurydzianego ktory zabardzo mlodej nie podchodzi. Jedlismy juz marchewke i ziemniaczki z marchewka, codziennie na sniadanie jemy kaszke mleczko-ryzowa o smaku malinowym lub bananowym.
My juz sprobowalysmy kleiku kukurydzianego ktory zabardzo mlodej nie podchodzi. Jedlismy juz marchewke i ziemniaczki z marchewka, codziennie na sniadanie jemy kaszke mleczko-ryzowa o smaku malinowym lub bananowym.
to pomyślałam że warto spróbować. Pogniotłam widelcem i mały wsunął aż mu się uszy trzęsły tak na pierwszy raz 1/4 małego ziemniaczka. Dostał późno bo po butli o 17 i nie wiem czy to przypadek ale przespał całą noc a rano jak tata przewijał strzelił kupola
co prawda byłam dzisiaj na szczepieniu, ale nie zapytałam, bo wyszła akcja z młodym i nie było też naszej pani doktor...kupiłam dzisiaj kaszkę mannę mleczną z Nestle i teraz mam dylemat jak ją podawać? czy jak dodam 1 płaską łyżkę dziennie do mleka, obiadku, lub innego posiłku to będzie ok? czy lepiej podawać mniej na początek? pytam, bo wyczytałam, że najlepiej rozgotować zwykłą mannę(pół łyżeczki) w 100ml wody i podawać 1-2 łyżeczki do mleka..no i mam dylemat..pomożecie?
też karmisz wyłącznie piersią?
hehe fajnie..my już od grudnia na mieszanym, ze wzgl. na wagę małego musiałam go dokarmiać mm, a teraz dosżły obiadki, więc mamy 3 rodzaje karmienia :-)