reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Hmm... Widzę, że moja Hania chyba najmniejsza i najdrobniejsza, choć całkiem dobrze wygląda :p Jak byliśmy na szczepieniu, chyba w czerwcu to było, to ważyła 11,1 kg, a mierzyła, z tego, co pamiętam, 11,1 kg. Filigranowa panienka, choć buźka okrąglutka.
ragna chyba moja Agusia jest na przedzie dzieciaczków naszych najdrobniejszych:-p dopiero tydzień temu dobiła do 10 kg i ważyła dokładnie tyle bez 30 dag:-)

reklama
nie ma to jak moja kluska... duze ciezkie i jak niose do wyrka to najlepiej przerzucic przez ramie jak worek kartofli:))))))) a teraz weiczorami przed snem zapuszczamy bajeczki i pisoeneczki na takim kanale bébé.tv i mloda lezy na mnie jak pijak, nogi rece wszystko osobno, i jeszcze co chwila sie odwraca i komentuje co widzi a ze matke ramie boli od jej makowki to sie wytnie:))

a dzisiaj zazyla tatusia!!! zrobila budowle z klockow ( poneiwaz ma swira na tle dzwigow to staramy sie zbudowac dzwig z nia) poszla po tatusia zeby mu pokazac DZWIG i rzeczywiscie SAMA go zrobila!!! maz go zostawil zeby mi pokazac to w szoku bylam:)

Wczoraj zważyłam Przemka i jeszcze raz zmierzyłam i ma 11,5kg i 84,5 cm i plasuje się ciut pod 25 centylem i pod względem masy i wzrostu.

MAMAAGUSI - No Agusia to rzeczywiście kruszynka :-) Po mamusi taka z niej modelka :-)

DZIULKA - dobre z tym workiem kartofli :-D Gratuluję zbidawania dźwigu :-) Przemek tez lubi z klocków budować różne rzeczy. Za to np. wcale nie rysuje i w ogóle ma to gdzieś.

to Zuzka się urodziła 3570 i miała 56 cm a teraz od jakiegoś pół roku waga jej się waha 11,3-11,7 kg i 12 nawet z pieluchą nie przekroczyła i ma 86 cm.

A to ja moją królewnę też wpiszę,ostatnio jak ją ważyłam w całości tzn ciuchy i pampek to wyszło 12kg a wzrostu to muszę ją dopiero zmierzyć ale z 85cm może mieć.

reklama
Do góry