reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Kroma jak napisałaś o tym biciu to przywołałaś moje wspomnienia z dzieciństwa jak się z rodzeństwem też nieźle tłukliśmy, a ile strat przy tym było. Mama tylko za głowę się łapała jak do spięć między nami dochodziło...A że tato wiecznie w delegacjach to musiała sobie z naszą trójką (prawie rok, po roku) poradzić.

reklama
Oj to my się z siostrą moją też tłukłyśmy a ona młodsza i nie mogłam se z nią rady dać.Lenka za to jeszcze nie wie co to bicie bo nie próbowała nawet mnie walnąć a my jej takich rzeczy nie pokazujemy.Za to lubi dziadka szkolić jak z pracy przyjdzie to mu pokazuje że ma sciągnąć buty kurte czapke i w to samo miejsce co zwsze położyć,musi założyć papcie bo jak nie to tak długo będzie piszczeć aż wkońcu założy,i na fotel mu poduszke kładzie,cwaniara taka że szok.

Kania- ja mam siostrę i też się troszkę tłukłyśmy, ale to żeby mama nie widziała, bo ja jej nie mogłam bić.

A mam tu fajny blog i artykuł.
Artykuł z onet Matka Polka i jej bachory - Małe dziecko (1-5) - Mam dziecko - Onet Dziecko
a tu ten blog
Bachor mag. Bezradnik dla nieudacznych rodzicówBachor mag. | Alternatywny magazyn o alternatywach rodzicielstwa
jak to czytam to się czuję lepiej.

kroma, ja wlasnie wczoraj wrzucilam te strone na 'z przymrozeniem oka' i tez uwazam, ze jest genialna.

reklama
Do góry