reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Monia, Antoś tak samo, najlepiej symuluje kaszel. A dzisiaj cały dzień przedrzeźniał babcię z tym kaszlem :-D:-D. No i wymusza wszystko tym swoim niby płaczem, cwaniaczek jeden:tak::-).

My właśnie tylko mówimy do niego żeby nie udawał i poza tym niereagujemy wcale i mały za moment przestaje :tak:
...a swoje teorie każda z nas ma...chociaz swego czasu tez troszke irytowały mnie jej poglądy, ale doszłam do wniosku że niepotrzebnie. każda z nas miała swoje wyobrażenia o wychpwywaniu dziecka, a czy się sprawdziły to już inna sprawa;-)

Prawda Elu. Każda z nas obiecała sobie, że tego czy owego nie będzie robiła lub wręcz miała zamiar tak robić. A teraz każda z nas powinna szczerze przed samą sobą się przyznać czy wszystko zrobiła tak jak chciała. Ja wiem, że popełniłam dwa błędy i nic na to nie poradzę. Jednego nie da rady się już odkręcić, a z drugim będę walczyć we wrześniu na urlopie.

Witek potrafi usiąść w swoim foteliku-bujaczku i nawet z niego wypaść ;-)

reklama
Nie myslalam,ze bylo nas az "tyle" poirytowanych;-)Tylko nieliczne daly temu wyraz;-):-Dalez wy jestescie skryte:rofl2:Hm i nie wiedzialam,ze zaszla w ciaze..Prawda jest,ze nie moglam czytac jej postow bo sie denerwowalam ale naprawde jej gratuluje,ze zaszla w ciaze.Wierze,ze przeszla swoje skoro 8mscy sie starali z mezem...
Maja ales ty zlosliwa;-)prawie tak jak ja:-)Pewnie sie kiedys w koncu ja tez;-) doigram

Ja tez kiedys jak nie mialam dzieci to myslalam,ze absolutnie:-Dnie pozwole dziecku ogladac tv i reklam bo to takie oglupiajace:rofl2:. Ale poki co jednego sie trzymam;-)nie daje coli, pepsi i czipsow, denerwuje mnie jak ktos inny typu babcia jej daje skosztowac:nerd:mam ochote zrobic awanture wtedy:-D

Karlam, zakupiłam ten bidonik i niestety póki co Hania traktuje go jak nową zabawke a słomkę zamiast do buzi kładzie sobie do...oka:-D:-D:-D:-D. Cóż, będziemy próbować aż w końcu się uda:tak::-).

Czesc dziewuszki wpadam jak zwykle po dlugiej przerwie i od razu z wiadomoscia mamy pierwszy zabek. Oliwcia poczynila juz duze postepy w siadaniu ale teraz przy zabkowaniu schudla bo jesc nie chciala i znowu sie cofnela :( niestety gada jak najeta i powoli zaczyna uczyc sie terroryzowania mamusi placzem^__^ czasem sie daje ale staram sie nie.

Jeśli chodzi o zasady to u nas zero bajek telewizyjnych ( jak na razie) zero telewizji, zero reklam. I tak zostanie. Po prostu nie mamy telewizora i jesteśmy z tym szczęśliwi.:-):-)
Czipsów i innego badziewia tez będziemy unikać.:tak:

Gratki dla Oliwci z okazji pierwszego ząbka:happy:

Aniay to ty jesteś dorosła a nie Oliwcia, jak raz i drugi dasz się płaczem przekonać do czegoś... to będzieswz mieć baaardszo wesoło:cool:

reklama
Do góry