Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Michałekpo prostu super szybki maluszek:-)
Karlam trudno za nim nadążyć;-)
oj bardzo trudno , juz mi sie pomysly na zabawy wyczerpuja ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Michałekpo prostu super szybki maluszek:-)
Karlam trudno za nim nadążyć;-)
;-), tylko jeszcze o tym nie wiesz:-);-)
.a Michas umie raczkowac, wstawac, siedziec, dzisiaj nawet sam usiadl z pozycji lezacej, ale uwaga jakos nie przewraca sie z brzucha na plecy tylko wstaje z brzucha do siadu, jakos to przewracanie ominal i nie wiem czy wogole to umie

Pograj z nim w nogę, założę się że już potrafi;-), tylko jeszcze o tym nie wiesz:-);-)
.

:-)Kama83 moim synkiem opiekuje sie tesciowa i niestety nie jest to rozwiazanie rewelacyjne poniewaz uwaza ona ze jezeli wychowala troje dzieci to wie wszystko najlepiej a ja powinna byc jej tylko wdzieczna za to ze zechciala przyjechac i sie nim zajmowac.Jak tak czytam o niankach dla naszych maluchow to az przykro mi sie robi:-(.Moim Dominikiem opiekuje sie mama i szczerze mowiac juz mam dosyc tej roboty,najchetniej rzucilabym ja w h.. Zauwazylam ze mama strasznie robi sie zaborcza i niewiem co robic.Ostatnio rozplakala sie powodem bylo to ze mialam dzien wolny i spedzilam go z synkiem(oczywiscie byla caly dzien z nami),a ona czula sie niepotrzebna
.Nie rozumie czemu,raczej zrozumialabym wykorzystana,zle niepotrzebna
.
Karlam Michaś zaczyna być sławny
pewnie niedługo będziemiał swój fanclub:-)

Karlam, a może on będzie takim małym geniuszem...??? Ja to nie spotkałam się NIGDY z tak szybko rozwijającym się dzieckiem!