reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
a Michas umie raczkowac, wstawac, siedziec, dzisiaj nawet sam usiadl z pozycji lezacej, ale uwaga jakos nie przewraca sie z brzucha na plecy tylko wstaje z brzucha do siadu, jakos to przewracanie ominal i nie wiem czy wogole to umie

Hej zaglądnęłam do Was z lutówek i jestem normalnie w szoku. To niewiarygodne, żeby niespełna sześciomiesięczny maluch tyle już potrafił. Moja Oli już sama siedzi - jak na pięciomiesięcznego malucha, to bardzo szybko, ale przy Michałku to widzę, że jest daleko za Murzynami. Oglądnęłam filmiki, Karlam, gratuluję synka rozwijającego się w tak szalonym tempie :-)

HEJ.tez sobie tu zaglądnełam i faktycznie jak na styczniaczki to niektóre dzieci rozwijaja się baaardzo szybko :szok:
Mama lutowa

Jak tak czytam o niankach dla naszych maluchow to az przykro mi sie robi:-(.Moim Dominikiem opiekuje sie mama i szczerze mowiac juz mam dosyc tej roboty,najchetniej rzucilabym ja w h.. Zauwazylam ze mama strasznie robi sie zaborcza i niewiem co robic:confused2:.Ostatnio rozplakala sie powodem bylo to ze mialam dzien wolny i spedzilam go z synkiem(oczywiscie byla caly dzien z nami),a ona czula sie niepotrzebna:confused2:.Nie rozumie czemu,raczej zrozumialabym wykorzystana,zle niepotrzebna:confused2:.
Kama83 moim synkiem opiekuje sie tesciowa i niestety nie jest to rozwiazanie rewelacyjne poniewaz uwaza ona ze jezeli wychowala troje dzieci to wie wszystko najlepiej a ja powinna byc jej tylko wdzieczna za to ze zechciala przyjechac i sie nim zajmowac.

Karlam, ja to teraz tu zaglądam z ciekawości co nowego u Michasia...:-D:-D:-D Karlam, a może on będzie takim małym geniuszem...??? Ja to nie spotkałam się NIGDY z tak szybko rozwijającym się dzieckiem!

reklama
Do góry