M
milionka
Gość
Ewa CZAD 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na pewno nie zaczął od mama A bo to raz?Lewek pisze:Dzag a probowalas mu pokazać jak to sie robi poprawnie ? Moze zalapie
Takie małe niestety jeszcze za małe żeby załapało coś co się mu pokazuje. Rehabilitantka też tylko poradziła, żeby mu przytrzymywać te nóżki odwiedzione i niech tak ciągnie do buzi. Najważniejsze, że z bioderkami wszystko ok, bo sprawdziła czy dobrze odwodzi nóżki. Po prostu taki sobie dziwny sposób wymyślił i już ;-).
. Powiedziała, że tak jest ok. A Tymek w tej spacerówce szczęśliwy, rozgląda się na lewo i prawo i nie marudzi. No, tylko przy zapinaniu w pasy
. No i ja taka dumna jestem, że już taki duży chłopak z tego mojego Syna
.Pewnie uczynny Franek pomaga jej w ukrywaniu sięEwa!! Dopero dziś obejrzełam!! A gdzież te małe płucka takie dzwięki są w stanie wydobyć. Chyba że dziewczyna podpala po kryjomu![]()
.
.