reklama
Ewa cudna ta Twoja córcia a jaka zwinna!!!
a ja w koncu mogę się przyjączyc do tego wątku:-)
1. wczoraj Brunon załapał że ma kolana, klepał je i sciskał
2. dzis po południu leżał na kocu i się obrócił z plecków na brzuszek!!!
a ja w koncu mogę się przyjączyc do tego wątku:-)
1. wczoraj Brunon załapał że ma kolana, klepał je i sciskał
2. dzis po południu leżał na kocu i się obrócił z plecków na brzuszek!!!
kakakarolina
Fanka BB :)
Brawo dla Brunona
)
my tu się z dupereli cieszymy więc mogłaś wcześniej pisać;-)
Domi Ola od dziś podciąga na brzuchu nogę pod siebie i pupę podnosi, zaczyna dobrze kombinować widzę światło w tunelu :-)
my tu się z dupereli cieszymy więc mogłaś wcześniej pisać;-)
Domi Ola od dziś podciąga na brzuchu nogę pod siebie i pupę podnosi, zaczyna dobrze kombinować widzę światło w tunelu :-)
weronkazzz
tulęTolę
wszystkim orbitującym obrotowcom gratulujemy. my się póki co nie obracamy ale tola namiętnie "pierdzi" paszczą. zaplute ma wszystkie bodziaki 

marcia331
No to szybko pożałowałam nauki tych obrotów tak jak kiedyś pisałam. Tymek jak się wczoraj nauczył to dzisiaj intensywnie ćwiczył te obroty na brzuszek. Tylko tak jak u karoliny oznacza to wrzask i frustrację że nie potrafi w drugą stronę. A jak go sama obrócę na plecki to też jest wrzask i zaraz znowu hyc na brzuszek.
A Tymek już dawno podciągał nogi pod siebie na brzuchu i dosyć wysoko pupę podnosił, ale teraz jakoś mu przeszło. Chyba skupił się na tym obrocie
A Tymek już dawno podciągał nogi pod siebie na brzuchu i dosyć wysoko pupę podnosił, ale teraz jakoś mu przeszło. Chyba skupił się na tym obrocie
kakakarolina
marcia Olka też tyłek podnosiła ale teraz inaczej i tylko jedną nogę podkurcza,przeciwległą do zamierzonego obrotu, ewidentnie dobrze kombinuje
Ja coś czuję w kościach, że idą lepsze czasy ale ze 3 tygodnie cierpiałam z powodu tych obrotów już mi się należy :-)

reklama
KArolina a niech już idą dalej gdzie chcą, bo mój MAciej jak dorwać zabawki przed nim nie moze to wkurza się niesamowicie:-)
A u nas jeszcze jedno nowe, mielenie i wypychanie języka i wydawanie przy tym przeróżnych dźwięków i reaguje uśmiechem jak pojawiam się po nieobecności w domu, super odpowiada na czyjś uśmiech, ta moja MAruda kochana
A u nas jeszcze jedno nowe, mielenie i wypychanie języka i wydawanie przy tym przeróżnych dźwięków i reaguje uśmiechem jak pojawiam się po nieobecności w domu, super odpowiada na czyjś uśmiech, ta moja MAruda kochana