reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

reklama
Aia no Ewa ma rację, wygląda na to że Mańka będzie ci szybciej raczkować niż się obracać. Nieźle!:-) Majka sie tak ze 2-3dni bujała a potem ruuuuuszyyyyłaaaaaa

Ewa cudna ta Twoja córcia a jaka zwinna!!!

a ja w koncu mogę się przyjączyc do tego wątku:-)

1. wczoraj Brunon załapał że ma kolana, klepał je i sciskał
2. dzis po południu leżał na kocu i się obrócił z plecków na brzuszek!!!

Gratuluję postępów dzieciaczków. Zdolniachy nasze.
U nas obracanie w tą i w tą,a jak leży na brzuszku nóżki pod siebie podciąga i pupa do góry i tyle;-)

Brawo dla Brunona :))
my tu się z dupereli cieszymy więc mogłaś wcześniej pisać;-)

Domi Ola od dziś podciąga na brzuchu nogę pod siebie i pupę podnosi, zaczyna dobrze kombinować widzę światło w tunelu :-)

No to szybko pożałowałam nauki tych obrotów tak jak kiedyś pisałam. Tymek jak się wczoraj nauczył to dzisiaj intensywnie ćwiczył te obroty na brzuszek. Tylko tak jak u karoliny oznacza to wrzask i frustrację że nie potrafi w drugą stronę. A jak go sama obrócę na plecki to też jest wrzask i zaraz znowu hyc na brzuszek.
A Tymek już dawno podciągał nogi pod siebie na brzuchu i dosyć wysoko pupę podnosił, ale teraz jakoś mu przeszło. Chyba skupił się na tym obrocie

marcia Olka też tyłek podnosiła ale teraz inaczej i tylko jedną nogę podkurcza,przeciwległą do zamierzonego obrotu, ewidentnie dobrze kombinuje :tak: Ja coś czuję w kościach, że idą lepsze czasy ale ze 3 tygodnie cierpiałam z powodu tych obrotów już mi się należy :-)

Sempe, to nie córka ;) To Franek w wieku Anielki ;) Ona nawet połowy tego nie potrafi ;) Kula się z brzucha na plecy od dziś, trochę pełza i podkula nogi pod brzuch na brzuchu. Do tego mocno sprężynuje w pionie i to tyle ;)

reklama
KArolina a niech już idą dalej gdzie chcą, bo mój MAciej jak dorwać zabawki przed nim nie moze to wkurza się niesamowicie:-)
A u nas jeszcze jedno nowe, mielenie i wypychanie języka i wydawanie przy tym przeróżnych dźwięków i reaguje uśmiechem jak pojawiam się po nieobecności w domu, super odpowiada na czyjś uśmiech, ta moja MAruda kochana

Do góry