reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

lysa_d wszystkiego najlepszego dla Zuzanki!! :) no i gratulacje pierwszych kroczków! to teraz się zacznie szaleństwo.... ;-) ;-)

U nas już 12 zębów! :)

nono.. i tak właśnie nie po kolei wyrastają. ?

a tak apropo zębów, to mojej chrześnicy pierwszy ząbek wyrósł jak skończyła roczek. teraz ma ok rok i 4 mieś i idzie jej drugi... śmiesznie, że to aż taka różnica może być w czasie rośnięcia zębów...

reklama
dzieki za zycznka :)

Wow 12 zebow niezle hehe no wlasnie na okraglo Zuzol chce teraz trzymac sie za palce i chodzic, mnie to juz plecy wysiadaja wiec siostra mi podpowiedziala i wkladam jej pod paszki pieluche tetrowa albo cienki recznik i chodzimy, przynajmniej nie musze sie az tak schylac :)

Igor jest chyba najszybciej ząbkującym dzieciaczkiem :) Fajnie pewnie swobodnie już wszystko gryzie. Ja zauważyłam za to nową parę czwórek czyli u nas 10:)

U nas jest w tej chwili 12 ząbków i wszystko wskazuje na to, że idą - dolne piątki. Od kilku dni męczymy się strasznie.
Za to trójek nie ma.

reklama
Do góry