Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a bron boze mu zabrac - krzyk na caly dom 
czasem to musze mu sliniak zakladac az, tak sie slini xD
jak widzi zabaweczke to wyciaga raczke
kupilam mu wczoraj lezaczek fishera i tam jest taki zolty kurczak przyczepiony od razu znalezli wspolny jezyk
teraz to najlepszy przyjaciel Michalka dzis od rana gada do niego i nie chce ze wzroku spuscic
tak fajnie probuje go dotknac i zlapac ale on sie przekreca i mu ucieka :-)
. Uwielbia gilgotki pod szyjką i na brzuszku. Zaśmiewa się wtedy na głos.moj smoka nie chce ciagnac... jak mu go wkladam do buzi to ma jakies odruchy wymiotne, wiec wole nie probowac :-) niech sobie ssie te palce...a raczej cala piache, bo gdyby mogl to by cala wsadzila bron boze mu zabrac - krzyk na caly dom
i jakis marudny sie zrobil, ani lezec, ani na rekach, ani w wozku... najchetniej to by wstal i poszedl chyba
a moj bobo od niedawna robi babelki ze slinyczasem to musze mu sliniak zakladac az, tak sie slini xD
ssie piąche , puszcza balony z śliny nie raz myślę że jest głodna wiec przystawiam do cyca ale nie chce.O smoczku nie ma mowy
Próbowałam z 3 firm i nie chce tez ma odruch wymiotny i patrzy sie na mnie jak bym jej krzywdę robiła.No truno :-(ja tez się wychowałam bez smoka.