• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

reklama
A ja też używam Dade (sa twarde ale przed założeniem zawsze je miętole w rękach:)), czasami Pampersów, Huggiesów próbowałam, ale nie jestem z nich zadowolona. Więc skoro Dada są dobre i nie uczulają to póki co pasują i cena jest super!

my też od początku dada biedronkowa, bo sklepik po drugiej stronie ulicy no i cena super, do tego chusteczki dada - ładnie pachną i nie uczulają. A rozmiar 3 ale zastanawiam się już nad większymi

Duza paka Dady 27 zł :tak: Co do chusteczek dady to tez uzywalam 3,90 paczka a pachna identycznie jak te "dzidziuś" i maja takie misie fajowe byly ok ale jak raz sprobowalam chusteczek pampersa tak przeszlam na nie z tego wzgledu ze sa lepiej nasaczone te dady sa bardziej "suche" tzn tez mokre ale nie az tak i te pampersa ladnie kupisko zmywaja Dady musialam sie troszke pomeczyc ale tez tego tak nie odczulam gdybym innych nie sprobowala i pampersa sa tylko 1 zl drozsze (w 6 paku) a ostatnio kupilam 4x72 szt Pampers clean & play za 15 zl !!!! wychodzi paczka taniej niz dada a sa super maja sliczny owocowy zapach az mi sie chce calowac ta malenka pupcie ;-)

naprawdę Dada jest niczego sobie, ja się bałam, ze może uczuli czy jak, miałam na maluszku nie testować, ale szło tyle pieluch, że tu 50 tam 50, a u nas dada 26.99 wiec kurde, i tak to są pieniążki w kosz!
a chusteczki najtaniej mi zawsze wychodzą Dzidziuś kupowany w promocji 4+2gratis za ok 24zł, najbardziej je lubię i mam już pół szafy zapasu:)

Wiecie co...wczoraj Julka mnie konkretnie przesyraszyla... Po kapieli tak sie zachlysnela slina ze potem 20 minut nie moglam jej uspokoic. I nic nie dzialalo...niesamowity jest ten slinotok. Az zaczelam sie zastanawiam czy nie podkladac jej pod materac czegos zeby tak na plasko nie lezala...co myslicie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry