Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja determinacja zostaje wynagrodzona wkońcu moje cycuch troche odpoczną.
Jutro Nikola kończy 3 miesiące to chyba jakiś przełom
Zaczęła też się śmiać na głos
Cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!

Toja gratulacje!!!Ciesze się że jednak ssie smoczka bo po 1 potrafiła spać 2 godz. z cyckiem zaciśniętych w dziąsełkach a ja nie mogłam nic zrobić po 2 jest mała marudą i najlepiej chciałaby zasypiać noszona na rękach albo bujana w wózku ale z cyckiem :-tak: a po 3 plastruje jej przepuklinę pępkową która wyłazi jak często płacze.A teraz ma koreczek w ustach i cichutko jest i grzecznie śpi:-) Potem będę się martwić jak ją od tego smoczka odzwyczaić.
![]()

Dziewczyny! Moja córka ssie smoczka!:-)Dla przypomnienia walczyłam z tym 3 mies. 4 rodzaje smoków a ona nie chciała, pluła, krztusiła się, a dzisiaj od rana nie wypuszcza go z ustMoja determinacja zostaje wynagrodzona wkońcu moje cycuch troche odpoczną.
Jutro Nikola kończy 3 miesiące to chyba jakiś przełom
Zaczęła też się śmiać na głos
Cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
moj starszak za to wcale nie ssal smoka-nigdy

az kiedys wyszlam do szkoly i zapomnialam go wyjac i najadlam sie wstydu na ulicy i od tamtej pory byl koniec ze smokiem
ale dla pocieszenia wam powiem ze wszystkie zabki mam rowniutkie i zgryz jak marzenie zawsze dentystki nie mogly sie nadziwic;-)
sciagnela troche do butelki pokarmu to cos tam wypil ale z wielkim trudem... Znacie na to moze jakies sposoby czy po prostu trzeba sie przemeczyc i pomalu go uczyc??
poszlam z nim do pokoju rodzicow zeby zobaczyl choinke zgasilam swiatlo zapalilam swiatelka a on w tym momencie "ojeeeeej"
no komiczne to bylo ale mu sie udalo
i to eee takie zaakcentowane
pieknie swoj zachwyt wyrazil 
no tak mu posmakowalo ze nie chcial oddac a nie chcialam przesadzic na poczatek i zeby tylko troszke zjadl :-);-) wcisnelam mu zaraz jakos butle z mlekiem zeby dojadl ;-) ale powiem wam ze rzeczywiscie sycaca napisali tam ze na cala noc powinna zasycic ja mu dalam po poludniu zeby w razie "boli" nie bylo to w nocy i jakbym na zegarek nie spojrzala to by pozniej nie jadl i nie jadl
zawsze po 2 godz sie darl o flaszke a tu juz 4 leciala i cisza
takze moze jest to zbawienie dla mam niesypiajacych ;-)