reklama
1984klaudynka
Zaciekawiona BB
No ja tego nie pamiętam (;-)), ale podobno w ogóle już nie używałam - tylko na przykład na podróże miałam zakładane.. Choć sporadycznie zdarzało mi się w nocy posiusiać do łóżka, ale to podobno rzadko ;-D
Ja Oliwiera zaczne na nocnik sadzać jak skończy 8 miesięcy.A co do postępów mojego Skarba.Zaczyna nózki podkulać i podnosić przy tym tyłeczek do góry:-) Podaje ,,cześć'' przybija,,piątkę''robi ,,papa''i nawet potrafi pokazać oczka w swojej ulubionej zabawce:-)
Paulina w zeszłym tygodniu zaczeła chodzić "rakiem" 
do tego podnosi pupe wysoko, łapie karuzele z łóżeczka, wiec trzeba bedzie jej obniżyc materac
no i zafundowała na urodziny taty pierwszego zęba
a drugi, obok, tez juz jest bliski przebicia dziasła 
do tego podnosi pupe wysoko, łapie karuzele z łóżeczka, wiec trzeba bedzie jej obniżyc materac
no i zafundowała na urodziny taty pierwszego zęba
DOODA
wrześniowa mama :)
U nas coraz lepiej wychodzi siadanie,pełzanie itp. natomiast ząbków ani widu ani słychu
.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
o kurcze ale zdolności,,,
a moje się śmieje non stop...turla i kręci dookoła..ale nie raczkuje jeszcze bo myśli że wystarczy machać instensywnie kończynami

8 miechów i bez pampa szacung
Ja Ikę zaczęłam sadzać jak miała 8 miechów i co???? nic nadal mamy pampa kiedyś siedziała i zdarzało jej się zrobić to i owo a teraz jak widzi nocnik to awantur straszny więc odpuściłam
a moje się śmieje non stop...turla i kręci dookoła..ale nie raczkuje jeszcze bo myśli że wystarczy machać instensywnie kończynami
Ja Ikę zaczęłam sadzać jak miała 8 miechów i co???? nic nadal mamy pampa kiedyś siedziała i zdarzało jej się zrobić to i owo a teraz jak widzi nocnik to awantur straszny więc odpuściłam
o kurcze ale zdolności,,,
A może nocnik z melodyjka pomoże?
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
wogóle siedzenie na nocniku to nuuudy...woli biegać o to raczej chodzi
Podziel się: