reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

reklama
No ja tego nie pamiętam (;-)), ale podobno w ogóle już nie używałam - tylko na przykład na podróże miałam zakładane.. Choć sporadycznie zdarzało mi się w nocy posiusiać do łóżka, ale to podobno rzadko ;-D

Ja Oliwiera zaczne na nocnik sadzać jak skończy 8 miesięcy.A co do postępów mojego Skarba.Zaczyna nózki podkulać i podnosić przy tym tyłeczek do góry:-) Podaje ,,cześć'' przybija,,piątkę''robi ,,papa''i nawet potrafi pokazać oczka w swojej ulubionej zabawce:-)

Paulina w zeszłym tygodniu zaczeła chodzić "rakiem" :)
do tego podnosi pupe wysoko, łapie karuzele z łóżeczka, wiec trzeba bedzie jej obniżyc materac
no i zafundowała na urodziny taty pierwszego zęba :) a drugi, obok, tez juz jest bliski przebicia dziasła :)

Michal jak lezy na brzuchu to prostuje raczki w lokciach i podkula nozki na kolanka ale jeszcze tak nieporadnie ;)
Ładnie sam pije z kubeczka i coraz dluzej siedzi samodzielnie.

o kurcze ale zdolności,,,
a moje się śmieje non stop...turla i kręci dookoła..ale nie raczkuje jeszcze bo myśli że wystarczy machać instensywnie kończynami :):)
8 miechów i bez pampa szacung
Ja Ikę zaczęłam sadzać jak miała 8 miechów i co???? nic nadal mamy pampa kiedyś siedziała i zdarzało jej się zrobić to i owo a teraz jak widzi nocnik to awantur straszny więc odpuściłam

o kurcze ale zdolności,,,
a moje się śmieje non stop...turla i kręci dookoła..ale nie raczkuje jeszcze bo myśli że wystarczy machać instensywnie kończynami :):)
8 miechów i bez pampa szacung
Ja Ikę zaczęłam sadzać jak miała 8 miechów i co???? nic nadal mamy pampa kiedyś siedziała i zdarzało jej się zrobić to i owo a teraz jak widzi nocnik to awantur straszny więc odpuściłam

A może nocnik z melodyjka pomoże?

reklama
Do góry