reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Ironiczne HAHAHA, Patrycja :-D :-D :-D
Jak bedzie mial placic alimenty, to juz bedzie sam za siebie odpowiadal hehe - ja nie mam nic do tego...... A jak sie jest mezczyzna w nocy, to trzeba nim byc tez w dzien - i to mu bede wpajac, jak tylko bedzie cokolwiek rozumial :-D :-D :-D

Oliwka wczoraj nauczyła sie robić papa
mówie wam normalnie popłakałam sie ze szczęscia
bo nie spodziewałam sie tego , nie uczyłam jej specjalnie tylko zawsze jak gdzieś wychodziłam to mówiłam papa i machałam ręka i wczoraj wzięła ja babcia na ręce i mówi zrób papa mamie i idziemy ja jej macham a ona mi tez i tak kilka razy i tak sie cieszyła przy tym
ojej...mówie wam ale mi to radość sprawiło

A ja zamelduję, że była wczoraj z Olką u lekarza. Ola zważona - 6600g, więc to chyba jest bb-kruszyna :) Ale lekarka powiedziała, że ona drobna po mnie i żeby się nie przejmować i nie wmuszać w nią jedzenia. No to się nie przejmujemy :) Powiedziała, że jest wyjątkowo sprawna jak na 7 miesięcy i okaz zdrowia - nawet katarku nie miała, więc najwyraźniej krzywda jej się nie dzieje.

Powiedziała też, że może Ola lubi bardziej konkretne smaki i żeby jej dać coś ostrego do skosztowania, np ogórka kiszonego. Trochę mnie to zdziwiło, ale dałam wieczorek jej ogórasa - i to takiego pikantnego - w dużej ilości chrzanu i czsnku robionego mniam - i jak Mała go złapała, to go żuła przez pół godziny. Odrywała bezzębnymi dziąsełkami kawałki i łykała pazernie. Normalnie szok! Bałam się, że jej zaszkodzi, że w nocy będą histerie, ale nie miałam serca jej zabierać - normalnie ogóras w dwie łapy i do buzi! A w nocy spokój. Pierwszy raz od wieków Olka spała tak długo, że obudziła się tylko raz na karmienie - normalnie jest 3 razy... Przechodzimy na dietę śledziowo-ogórkową?? :):):)

Ania, troche jestem w szoku :szok: ...ale skoro wszystko pozniej bylo oki, to moze masz ogorkowa panienke?!.... :-D :-D :-D Wow, Mati moze Wam tylko pozazdroscic! :-D

Ja też miałam opory, ale nie widać, żeby jej się coś złego działao po tym ogórku. A wręcz przeciwnie. Wkleję Wam potem zdjęcia z ogórkiem - normalnie ekstaza w oczach :)

Ale zdjęcia to dopiero w ponioedziałek, bo w weekend dalej nie mam neta:(

Ania, no w szoku jestem! Trzeba będzie zapodać Mikołajkowi ogóra, żeby się w nocy mniej razy budził ;-):laugh2: :laugh2: :laugh2:
Czekamy na zdjęcia!

Ania, no w szoku jestem! Trzeba będzie zapodać Mikołajkowi ogóra, żeby się w nocy mniej razy budził ;-):laugh2: :laugh2: :laugh2:
Czekamy na zdjęcia!

reklama
Do góry