reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój marcowych smyków czyli "moje Maleństwo już potrafi"

reklama
ja jestem taka dumna, pawelek ma takie klocki wadera i tam sa takie wagoniki-autka, jezdzi nimi po calym pokoju i jeszcze sobie pod nosem mruczy brum-brum:-):-D

dronka a twoja to prawdziwa zdolniacha-taka madra!! pieknie!!:tak:

Ale zdolne te marcowiatka:) Gratuluje rodzicom!!!
Z nowych umiejetnosci to u nas ostatnio
-zdarza sie jej zrobic papa
-pokazuje bozie
-lubi misiac sie glowami z mama:)
-wlacza swiatlo
-ostroznie siada ze stania
-no i kuma, ze z lozka nie da sie zejsc glowa do przodu ale jeszcze nie wie jak to zrobic:p

Zabawy typu pokaz oczko, nosek, sroczka kaszke to chyba nie dla mojego dziecka. Ona nie moze usiedziec w miejscu, no ale mysle, ze i na to przyjdzie czas.

Nadchniona umiejetnosciami malej dronki nauczylam Ole robic puk puk:p

Ostatnia edycja:
Jeny zdolne dzieciczki macie dziewczyny, gratuluje!!! A Niko najmlodszy i idzie jak burza :)
U nas z nowosci to pelzanie, stanie w samochodziku, darcie japy jak sie nie chce mu dac np komorki albi pilota;)))) Pokazuje gdzie sa jego ulubione zabawki, bierze ksiazke jak chce zeby mu poczytac, przy prowadzaniu za raczki juz wie, ze jak sie pusci to sie przewroci, wiec ostroznie puszcza tylko jedna reke jesli chce cos podniesc;)

A Marcelek dziś nauczył się sam czesać po kąpieli.:-) Mama czesała mu włoski a on leżąc wodził wzrokiem za mamy ręką, po czym dałam mu do rączki grzebyczek i sam się czesał, najlepiej szły mu boczki:-D Z euforii zawołałam M i mówię do malucha pokaż tatusiowi jak się czesze i zrobiłam ruch ręką nad swoją głową i mały zadowolony znów grzebyczkiem po swoich włosach. Ach te nasze bobasy już takie kumate!:-)

reklama
Do góry