reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
my tez stac:-)
mysz1978
MoniSkaBe - gratualcje dla Pawelka :-)
a nasz sukces to jest taki ze po tygodniu zastrzykow Adas zasluzyl na miano najdzielniejszego pacjenta - zarowno w przychoidni jak i na pogotowiu :-) wszystkei pielegniarki w szoku byly ze nie placze
No ale ta warstewka tluszczu chyba robi swoje 
z raczkowaniem jeszcze czekamy :-)
a nasz sukces to jest taki ze po tygodniu zastrzykow Adas zasluzyl na miano najdzielniejszego pacjenta - zarowno w przychoidni jak i na pogotowiu :-) wszystkei pielegniarki w szoku byly ze nie placze

z raczkowaniem jeszcze czekamy :-)
frotka 74
U nas narazie samodzielne stanie i chodzenie przy sprzętach oczywiście. Dodatkowo wykapowała,że jak stanie na paluszkach to widzi co na brzegu stołu leży i wyciąga łapkę, żeby ściągnąć
To samo w kuchni z blatów.Otwiera tez szuflady w kuchni i patrzy jak się same zamykają
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój wtedy pada na kolana i raczkuje. Musi sam dojrzećmojemu udalo się juz zrobic samodzielnie jakies 4 kroczki, ale ja robie tak ze go puszczam zeby sam stal i wolam w moja strone ale ma frajde jak sam moze sobie przejsc
mysz1978
wierzyc az nie moge ze tyle dzieci jzu chodzic zacyzna - super :-) Tzn. wcale nie tak super tak naprawde bo bedziecie mialy za kim gonic 
My wciaz malo ruchawi - pelzamy ladnie i tyle
Jak tak go postawie zeby stal i go trzymam pod pachy to az niemozliwe jest zeby takei male stopki mialy utrzymac tyle cialka (11kg) 

My wciaz malo ruchawi - pelzamy ladnie i tyle

frotka 74
Milenka tez zaczyna sie puszczać , asekuruje się jedną rączką .Świetnie tańczy spróbuję nagrać filmik
Sama kroczków jeszcze nie robi jak nie czuje mojego podparcia to siada.
reklama
Boshe moje dziecko chłonie jak gąbka
Osatnie nowości
- na hasło "ojojoj" łapie sie 2 rączkami za głowke
- na hasło "ciiii"i przykłada paluszek do ust
- na hasło "puk puk" - puka ale widomo ze jescze bezszelestnie ale zaciska piąstkie i wali w okno/dzwi
- na hasło "bach bach" - szuka bębenka i i dzie i wali
- pokazuje paluszkiem co chce
- jak cos smakuje mowi am
- jak spytam sie jak robi kotek - odpowiada miau miau miau
- jak mówie "Gabrysiu jak kochasz mamusie?" ona przytula sie do mnie:-)
- no i pokazlam jej jak zchodzic z łóżka i sie zaczelo-tylko musze ja asekurowac ale pcha sie skubana!!

- na hasło "ojojoj" łapie sie 2 rączkami za głowke
- na hasło "ciiii"i przykłada paluszek do ust
- na hasło "puk puk" - puka ale widomo ze jescze bezszelestnie ale zaciska piąstkie i wali w okno/dzwi
- na hasło "bach bach" - szuka bębenka i i dzie i wali
- pokazuje paluszkiem co chce
- jak cos smakuje mowi am
- jak spytam sie jak robi kotek - odpowiada miau miau miau
- jak mówie "Gabrysiu jak kochasz mamusie?" ona przytula sie do mnie:-)
- no i pokazlam jej jak zchodzic z łóżka i sie zaczelo-tylko musze ja asekurowac ale pcha sie skubana!!
Podziel się: