• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
jak czytam to co które dziecko potrafi to dociera do mnie że każde jest inne i rozwija się wswoim tempie, dziś czytam że któreś coś umie a za kilka dni widze to u małej i odwrotnie i albo zajmuje się dziecko trenowaniem jednej umiejętności albo drugiej, heheheh

jak czytam to co które dziecko potrafi to dociera do mnie że każde jest inne i rozwija się wswoim tempie, dziś czytam że któreś coś umie a za kilka dni widze to u małej i odwrotnie i albo zajmuje się dziecko trenowaniem jednej umiejętności albo drugiej, heheheh
Dokładnie tak a nie inaczej :-) i właśnie dlatego tak fajnie jest mieć jakiś punkt odniesienia jak np BB:-):-):-)

Tygrysku-jestem w szoku!! Sprytna ta Twoja Wikula:-) W ogóle słyszałam, że dziewczynki się szybciej rozwijają niż chłopcy. Mój Olo też ostatnio zainteresował się stópkami. Jak jest przewijany unosi nóżki do góry i łapie się za stópki, słodko to wygląda:-)

Tygrysku - gratulacje!!!! Jak tak dalej bedzie trenowala, to szybko zacznie chodzic :tak::-)

Kacperek tez chwyta swoje stopki i je "bada" :-). Dzisiaj lezac na brzuchu zaczal podsuwac nogi jakby chcial raczkowac ( od brzuszka w dol raczkowal, a druga czesc ciala zostala w miejscu). Jeszcze troche i by koziolka chyba zrobil hehe.

Martwilam sie ze Stasiek nie obraca sie z brzuszku na plecki i na odwrot. Nawet podjelam z nim cwiczenia aby go troche zachecic...ale dzisiaj pierwszy raz podciagnal sie do siadu. Zauwazalam jak siedzac na lezaczku podnosi glowke i ciagnie barki do przodu. A na matce udalo mu sie usiasc! Zuch chlopak!:happy:

hruda gratulacje dla Stanislawa:-)
niedawno tak sie martwilas ze nawet obracac sie Stachulo nie chce,a tu taka niespodzianka.

Niebywaly ten moj smyk - przedwczoraj sie chwalilam ze juz probowal siadac a dzis obrocil sie sam na brzuszek...oczywiscie necila go nowa zabawka!

Oliwcia dzisiaj przez przypadek obróciła się z brzuszka na plecy. Ale była w szoku :szok: Dzisiaj cały dzień się obraca z plecków na brzuszek i przy tym dużo gada :sorry2:

reklama
Olaf nie przewraca się z brzuszka na plecy, tylko z plecków na brzuszek i to zazwyczaj tylko w prawą stronę. Dzisiaj zauważyłam, ze leżąc na pleckach unosi główkę, wyraźnie nudzi mi się już leżenie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry