reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
jak czytam to co które dziecko potrafi to dociera do mnie że każde jest inne i rozwija się wswoim tempie, dziś czytam że któreś coś umie a za kilka dni widze to u małej i odwrotnie i albo zajmuje się dziecko trenowaniem jednej umiejętności albo drugiej, heheheh

jak czytam to co które dziecko potrafi to dociera do mnie że każde jest inne i rozwija się wswoim tempie, dziś czytam że któreś coś umie a za kilka dni widze to u małej i odwrotnie i albo zajmuje się dziecko trenowaniem jednej umiejętności albo drugiej, heheheh
Dokładnie tak a nie inaczej :-) i właśnie dlatego tak fajnie jest mieć jakiś punkt odniesienia jak np BB:-):-):-)

Tygrysku-jestem w szoku!! Sprytna ta Twoja Wikula:-) W ogóle słyszałam, że dziewczynki się szybciej rozwijają niż chłopcy. Mój Olo też ostatnio zainteresował się stópkami. Jak jest przewijany unosi nóżki do góry i łapie się za stópki, słodko to wygląda:-)

Tygrysku - gratulacje!!!! Jak tak dalej bedzie trenowala, to szybko zacznie chodzic :tak::-)

Kacperek tez chwyta swoje stopki i je "bada" :-). Dzisiaj lezac na brzuchu zaczal podsuwac nogi jakby chcial raczkowac ( od brzuszka w dol raczkowal, a druga czesc ciala zostala w miejscu). Jeszcze troche i by koziolka chyba zrobil hehe.

Martwilam sie ze Stasiek nie obraca sie z brzuszku na plecki i na odwrot. Nawet podjelam z nim cwiczenia aby go troche zachecic...ale dzisiaj pierwszy raz podciagnal sie do siadu. Zauwazalam jak siedzac na lezaczku podnosi glowke i ciagnie barki do przodu. A na matce udalo mu sie usiasc! Zuch chlopak!:happy:

hruda gratulacje dla Stanislawa:-)
niedawno tak sie martwilas ze nawet obracac sie Stachulo nie chce,a tu taka niespodzianka.

Niebywaly ten moj smyk - przedwczoraj sie chwalilam ze juz probowal siadac a dzis obrocil sie sam na brzuszek...oczywiscie necila go nowa zabawka!

Oliwcia dzisiaj przez przypadek obróciła się z brzuszka na plecy. Ale była w szoku :szok: Dzisiaj cały dzień się obraca z plecków na brzuszek i przy tym dużo gada :sorry2:

reklama
Olaf nie przewraca się z brzuszka na plecy, tylko z plecków na brzuszek i to zazwyczaj tylko w prawą stronę. Dzisiaj zauważyłam, ze leżąc na pleckach unosi główkę, wyraźnie nudzi mi się już leżenie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry