reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rozwój Naszych Kruszynek!!!!

reklama
ładnie te chusty ale jakoś mnie nie przekonują.. wole jednak wózek i heja na spacer.. a wogóle moj mały ma katarek :( a za tydzien na szczepienie idziemy,

na spacer to ja tez zabieram wózek.. jednak najwygodniej poza tym dziecko leży jak chce..... ale jak mam isc do sklepu nawet tu obok, to z wózkiem tam nie wjade..... a dziecka przed sklepem nie zostawie..... albo jak musze wyjsc z psem to albo targam ze sobą cały wózek albo zostawim dzieciaka samego w domu.... to wiesz w takich chwilach chusta sprawdza się w 100% szybko zwinnie:D dziecko szcześliwe:p

My tez na spacery chodzimy z wózkiem.
ALe jak jade sama do miasta ( mieszkam na wsi) to wózka niestety nie wzeme bo mi sie do auta nie zmiesci.
I do urzedu sie niestety z wózkkiem nie wpakuje.
A tak szportam moja kluseczke i jest super

A ja tam zamowie sobie te chuste :p i nawet dwie:p Trzeba isc z czasem i postepem...itd itp hhahaa
Wezme teniedrogie (co nie znaczy gorsze ) i zobaczymy jak sie sprawdza.
Na katarek u malucha to woda morska;)

Ja jednak wole nosidełko.... właśnie jestem w trakcie szukanie nosidła dla Kuby ale jeszcze nie znalazłam nic ciekawego :((

Mi nosidelka jakos nie pasuja,
takie sztywne jakies dla mnie sa.
I obciazaja bardzo krocze.

Moniu ja dałam za chuste 60 zł i uwazam ze jest rewelacyjna.
Róznie dobrze mozna samemu kupic materiał obrzucic i zrobic cchuste ale chyba wyjdzie drozej.

reklama
też sie nad tym zastanawiałam..... ale jak masz fajny sklep z tkaninami to drożej nie wyjdzie:D:D:D
tylko trzeba sie pobawic troszkę:p:p
moj dziubek dzisiaj w chuscie usnął.... hehehehe zapluł mi pół bluzki::p heheheh ale tak slodko kimał:D:D:D

mój dziubek mierzy 71cm i waży 7400:D:D:D:D mój mały kolos:D:D:D

Do góry