• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
Moj synus wlazl sobie dzisiaj na schody :szok: Zdjelam go z trzeciego stopnia :no: Teraz musze juz szybko kupic bramke, moze uda sie jakas promocje wyhaczyc, bo strasznie drogie sa.

Anapi no nieźle sobie Alessandro poczyna:szok:Kupuj bramkę czym prędzej!
kasiawilde ja też staram się Mai pokazywać jak schodzić z łóżka, ale ona jak zobaczy coś interesującego, to wszystko wokół się przestaje liczyć...takie nierozsądne to moje dziecko...

zołza
Ja wyjadałam psu babci kasze z miski - raczkujac, tylko mi pozwolił podchodzic jak jadł :-)

mamusia
gratulacje!

Amela długo, długo leciała przed siebie z łózka, dopiero jak zaczeła sprawnie chodzic zakumała, ze najpierw tylek potem głowa. A na batucie do skakania to do dzisiaj odbija sie i skacze w powietrze (nie do góry tylko na boki) dobrze, ze dookoła materace i odp.zabezpieczona sala.

mrsmoon u nas podobnie, takie typowe 'po trupach do celu', uczyć uczę, ale jak dotąd ma to w głębokim poważaniu!
Anapi no to ładnie sobie Alessandro poczyna :) kupuj bramkę jak najszybciej!

mrsmoon
ta ... - teraz nasz to sucha karme je wiec dzieciaki nie smakowały . . . jeszcze

To moj uwielbia sucha karme kota. Normalnie miska z karma stoi na podlodze w kuchni (kot powinien miec staly dostep do jedzenia), mlody jak zobaczy ze kot idzie do kuchni to zaraz za nim maszeruje i stara sie cos podkrasc.

reklama
To tak jak u mnie Anapi, ale że kot powinien mieć stały dostęp do jedzenia to pierwsze słyszę:szok: Chyba nie mój Sokrates, bo on zjada tyle, ile mu nasypię, choćby i pełna miska była. On chyba by jadł aż by pękł jak mu coś smakuje. Teraz dostaje Hill's r/d, ale jakoś nie widzę żeby chudł. Ja mu sypię nieduże porcje 2xdziennie plus mokre na obiad - też nie za dużo. Co z tego, jak on śpi prawie cały dzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry