Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a i zapomniałam dodać, że Leoś jak go spytać "gdzie zgubiłeś skarpety" (nagminnie ściąga) to ich szuka i przynosi, próbuje sobie też na stópki zakładać (póki co, bez efektu);-)
Doggi wg mnie Olcia bardzo dużo potrafi, bardzo!

Na razie to mama, tata, baba, nie (perfekcyjnie, ale to po mamie
), be (jak coś Mu nie smakuje). Wczoraj była niezła sytuacja, bo uwielbia wchodzić na stół, co mnie wykańcza
wchodzę do pokoju, a Tymek standardowo na stole. Krzyknęłam na Niego, a on wystraszony usiadł na łóżku, trzymając w ręce gumy rozpuszczalne i do mnie: Mama, am
zaczęłam płakać ze śmiechu :-) Jeszcze daje pięknie cześć, robi papa, przybija piątkę. Auto to brumm, pokazuje lampę i zegar.
Papa robi ładnie, bije brawo, robi kosi kosi łapki i pokazuje gdzie sroczka kaszkę warzyła. Za to jakoś z tańczeniem/kiwaniem się u niej słabo. Krysia na urodzinach kapitalnie siedząc kiwała się do rytmu
A Maja sztywna chyba po mamusi
Pokazuje gdzie lampka i obraz, umie gasić i zapalać światło, a wczoraj jak zapytałam gdzie tata to pokazała na naszego znajomego
Niezły ubaw był
wygląda to co najmniej komicznie
nauczyłam go w piątektak tak, Leo też uwielbia to robić - my na to mówimy: "pierdzioszki"a teraz mnie daje takie jak sie dosysa do policzka i takie brrrrrr dmucha - chyba wiecie o co mi chodzi ;-)
robi to nie tylko w twarz, ale i w rękę, nogę, co popadnie żywego na drodze