reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Andariel życzę Ci by Leo był grzeczniejszym dzieciorkiem... Bo Olka to diablica mała, i ona tylko kombinuje co zmajstrować i spsocić... I ona jest rządna przygód (za bardzo), tak więc mam nadzieję, że Leo nie będzie takim hardcorowcem jak Oliii :/ Dziś poszłam do carrefour z Olką i szwagierką bo tam mamy taką pyszną kawiarenkę i Olka nam uciekała bez przerwy i przeszła 3/4 carrefour'a uciekając (dosłownie biegnąc) na zmiane przede mną i szwagierką... Już nie mówię, że podchodziła do obcych ludzi i gryzła ich w tyłki lub nogi.... zgroza z nią jakaś, ja jestem wiecznie zestresowana jak gdzieś idziemy razem... Więc naprawde z całego ogromnego serca mego, życzę ci żeby twój misiak był grzecznym i usłuchanym małym chłopcem a nie małym zbirem ;)

reklama
andariel no to szkolenie czas zacząć :) my szkolimy od miesięcy i mały wie o co chodzi... ale się czasem zapomina :] więc ja niestety nie jestem w stanie zrobić w domu prawie nic, na bb wchodzę tylko jak śpi :/
Doggi Oliśka jest świetna! wyobraziłam sobie jak gryzie ludzi w sklepie ;) mała agenciara! no ale po kimś to ma ;)

kasia taaaki wstyd... My z Olką (szwagierką) latałyśmy po centru jak opętane ganiając za tą małą francą! a tej tylko harce i psoty w głowie... Już widzę, co ludzie sobie myśleli,byłam bez makijażu więc normalnie nastoletnia matka, która nie może opanować szalonego dziecka... człowiek po takim dniu pada jak kawka, a weź powiedz takiej małej wariatce, że nie wolno gryźć rodziny w dupkę a co dopero obcych... ludzie się z niej śmiali w kit,a ja dostanę wrzodów przez nią !! :p

Doggi jak mój łobuz rozrabia to mój P zawsze mówi, żebym się nie przejmowała, jak podrośnie to dopiero się zacznie :) obawiam się, że za rok nie dacie rady jej dogonić! uwielbiam ją!

OLicha jest superowa! A ja dzisiaj trzymałam tego mojego chłopaczka śpiącego w ramionach i... on nawet przez sen robi łobuzerska minę! Pytam Michała " jest szansa, że nie wyrośnie z niego łobuz?" a michał parsknął śmiechem . No way:no:

Rany Julek, nie strasz mnie... ale za rok już będzie na tyle kumała, że jak będzie psocić, to 3 szybkie na dupkę i się skończy dzień dziecka ]:->

Aestima z olką też nie ma szans że będzie grzeczna, już teraz przejawia silnie podobne zachowania do mamusi...a ja byłam bardzo problematycznym dzieckiem...nastolatką... dorosłym... ;)

Wczoraj jak już zasnęła wieczorem i ją włożyłam do łóżeczka (zasnęła na kanapie) to jak ją przenosiłam robiła swój łobuzerski uśmieszek i paluszkami coś robiła jakby szczypała kogoś... Pewnie śniło jej się, że znów (jak co rano jak tatus śpi) podchodzi do niego odgarnia bardzo delikatnie i powoli futerko wogół sutów Tomiego i potem robi zamach i suto-skręt robi... a T budzi się z krzykiem hahahahhahahah uwielbiamy tą zabawę ;) :p

Mój też ma mój charakter. NA maksa niestety! I jak on się już potrafi szyderczo śmiać gdy mu czegoś zabraniamy!! naJBARDZIEJ z jego poczynań niecnych nie lubię ciągania za włosy i włażenia nam tyłkiem na głowy rano!!! Poszczypywać też umie! A przed obcymi aniołka zgrywa!:tak::-D

reklama
hahaha, filmik mojego łobuza widziałyście, on normalnie jest nadpobudliwy! i też szczypie, gryzienie na szczęście już mu przeszło, nienawidzę jak mnie ignoruje jak mówię 'nie wolno' i patrzy mi prosto w oczy i doskonale wiem, że rozumie... wczoraj chciał dziadkowi wyrwać Kubek z kawą, nie udawało mu się to brał moją rękę 'fukał' i kazał mi Kubek zabierać, a jak stanowczo odmówiłam to na mnie po swojemu nakrzyczał!

Do góry