reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Odstawianie histerycznych scen znam az za dobrze, bo u nas srednio raz dziennie Sara sklada sie w pol i wali glowa w podloge ryczac przy tym niemilosiernie (bez lez! :szok:).
Co do bicia (w naszym przypadku sa to dzieci, doroslych zostawia w spokoju) z otwartej to kilka razy sie juz to zdarzylo, wiec teraz szczegolnie zwracam uwage czy nie ma w jej poblizu jakichs ufnych maluchow, kotre nie wiedza, ze za chwile moga dostac po twarzy :baffled: Tez nie wiem co z tym zrobic. Dalam Sarze juz kilka razy malego klapsa, ale nie zrobilo to na niej zadnego wrazenia, a wrecz byla obrazona na mnie!:szok:

Bedytko, gratulacje dla Ali! Alez ona jest zdolna! :szok::tak::-) Super, za chwile bedzie mowic pelna geba :-)

Domiska, widze, ze Szantusia tez sie rozgadala! Czyzby czesciej miala kontakt z polskim? Ty mowisz do niej po polsku, a Sam po angielsku, tak? A w domu tylko po angielsku z Samem rozmawiacie?

reklama
kurde to z gadaniem moja bardzo w tyle:-( mama, baba, ej i to wszystko oprócz oczywiście wiele niezrozumiałych by,boan, in itp....

ja tak mysle o nocniku, bo jak mała szybko nie zacznie mówic to z nocnikiem tez bedzie problem, bo jak powie że chce siusiu:confused:

Misia sie rozgadala musze sie pochwalic na dziadka mowi "ziazia" siosia na ciotki:tak:kojek to kotek pies to "wowwow" zaklada buziki i mowi dada na lalke wola dzidzia albo ala' hee super naprawde pokazuje jak sie naje jakie dobreklepie sie po brzuchu i mowi mniammmmmmmmmmm a potem mnie klepie a ja na to -Takie dobre mniami:-D:-D:-D
dzis przeszla 12 krokow sama bez trzymania -jesem z niej dumna i acznie sie niedlugo chodzenie-czuje to:tak:

Nono Pati rozgadała sie ta twoja córunia:-)
A u nas wkoncu jakies postępy i Hanka juz pokonuje małe dystanse sama:tak: mysle ze jeszcze tydzien i bedzie chodzic sama na całego:tak:

sandra- gratki dla chodzacej sarki:tak::tak:
Dzieki, ale to byl chyba jednorazowy wyskok :-D Bo znowu robi 1-2 kroczki jak sie zapomni i bach na kolana i dawaj :-D;-)

A moja siostra nauczyla pokazywac Sare gdzie ma "cycki" i "kupe" :-D:-D:-D Cycki w kapieli pokazuje, a jak sie jej pytamy gdzie Sarka ma kupe to sie zgina w pol i pokazuje na pampersa :-D:-D:-D

Pati, a to sie Misia rozgadala :-)

Jaaga, gratulacje dla chodzacej Hanusi! :-)

własnie zadzwoniła mama ze zostawiła mała w pokoju na 30 sek. by przynieśc jej serek i zastała ja na ławie:szok: biedna chyba nie daje rady z małą, mówi że wszedzie sie wspina, nie idzie jej spóścić z oczu na minute bo zaraz jest na meblach, kanapie ,ławie
oj chyba teraz sie dopiero zaczyna:-p

reklama
Do góry