reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
Domyslam sie ze pewnie jestesmy ostatni ale i tak sie wam pochwale, ze moje dziecie samo poszlo. Trzymalam go za raczki a on mial w jednej kubek i mi ta reke zabral, a za chwile druga sie puscil i przeszedl sobie pol pokoju. Nie spodziewalam sie czegos takiego. Myslalam ze to najpierw kroczek dwa a nie pol pokoju. A na dodatek kochany Patryczek powtorzyl swoja akcje i zdazylam uwiecznic ja na kamerze, czyli nagralam pierwsze "drugie" kroczki. No to tyle.

Pat ogromne gratulacje, Wama a Ty nie masz się co martwić poprostu chłopak wie że w życiu coraz mniej go będę na rękach nosić więc korzysta póki może ;)

Wama, ogromne gratulacje dla Pata! super, ze udalo Ci sie uwiecznic to na kamerze :-):tak:

To tylko Sara nie chodzi jeszcze :-(robi 2-3 kroczki i na dupke, chyba wygodniej jej raczkowac :no:

Wama gratulacje dla Patryka, i dla ciebie ze udało ci się to nagrać ja próbuje od kilku dni ale mała zawsze w tedy na czworaka zasówa :-D:-D:-D:baffled::baffled:

DZieki dziewczyny
Sandra Pat tez jeszcze tal oficjalnie nie chodzi, zrobi kroki i leci na rece, bo on tak jakby do sklonu leci. Ale ogolnie to caly czas raczkuje, bo to nie wymaga balansowania i jest latwiejsze. Ale jak narazie raz dziennie potrafi sie sam poscic i zrobic jakiec 2,5 metra i tyle na caly dzien.:tak:

reklama
Do góry