Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czyli Elżbietko wychodzi, że tam gdzie brzuszek? Nie wiem sama, wczoraj ta czkawka tak mi goniła po brzuchu, ale w okolicy pępka, miałam nadzieję, że się mała odwróciła...
moja pannica ostatnio gra na cymbałkach, czyli wali pietkami po moich żebrach mam tylko nadzieję, że nie wpadnie na pomysł z drapaniem, tak jak jej starsza siostra...
jak się spotkałam z kumpelą, też w ciąży, to najpierw przywitałyśmy się, a potem przystawiłyśmy do siebie brzuszki i raz jeszcze powiedziałyśmy "Cześć, cześć" ;-)
Dziewczynom martwiacym sie czkawka powiem ze ja to czkawke czuje za kazym razem gdzie indziej, raz z boku, innym razem w kregoslupie, albo znowu tak nisko ze mam wrazenie ze mi przy ktoryms czknieciu mala wypadnie a wiem ze caly czas lezy niziuutko glowa w dol bo przy okazji uciska na nerwy...
Narazie kolejny dzien jest super spokojna, na ile przed porodem sie moze dziecko az tak uspokoic? Elu oswiec mnie bo chyba przedwczoraj to sie juz w pewnym momencie martwilam ze cos sie dzieje... ale po kakao wieczorkiem jej sie zachcialo wiercic. Dzisiaj to ledwo jej sie chce reka ruszyc, i nawet nie probuje wytknac piastek przez moj ''schabik''