• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy dzidzisiów

Moja mala tez juz glowka w dol - tak przynajmniej bylo na badaniu usg w zeszlym tygodniu :) Kopniaczki zapodaje mi najczescie po prawej stronie, zaraz obok pepka. Chociaz wieczorami to jest istne szalenstwo - brzuch podskakuje i faluje na calej powierzchni :laugh:
Ostatnio zaczela wybudzac mamusie nad ranem - mam nadzieje, ze znudzi sie jej ta zabawa ;)

reklama
A moja Jagodka ostatnio z rana spi... Takl gdzies do poludnia, albo i dluzej... Co ja tak na sen wzielo?? Ja spac nie moge, a ta szaleje ze snem...

Niech spi - jak spi to rosnie :) Czytalam, ze nie powinno sie specjalnie budzic maluszka w brzuszku, zeby tylko sie poruszyl. Jezeli rusza sie regularnie to 3-4 godzinki spokoju sa normalne i zeby dac temu spokoj. Wiem po sobie, ze czasami jak malej nie czulam to zaczynalam pukac w brzuch itd. i biedulke wybudzalam :) Glupia matka ;)

No nie, moja jak spi, to spi, niech se odpoczywa... Daje matce popalic do 1-2 w nocy, wiec w sumie nie dziwie sie, ze potem rano woli pospac.
O, wlasnie zaczela sie budzic. Albo tylko sie przeciagnela :)

mój krasnal to cały czas szaleje juz czasem to chciałabym żeby pospal,jak on tak po urodzeniu bedzie rozrabiał to ja nie będe mogla nawet do toalety na 2 minuty wyjsc,mam wrażenie że mam w brzuchu karuzelę łańcuchową na najwyższych obrotach :D
na szczescie w nocy śpi.od 23 :30,24 do 8-9 rano śpi.

reklama
Ja juz dzisiaj K. uświadomiłam że ma cholernie mi czego zazdrościć ;D uwielbiam jak mała się wierci , nie umiem moich uczuc nawet opisać słowami wytłumaczyc mu jak to jest i to jest pewnie wynagrodzenie tych bólów przy porodzie ale ruchy mojej Mrówy to to co najwspanialsze mnie spotkało ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry