Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak Mada, po porodzie to wlasnie brakowalo mi ruchow w brzuchu - tego najcudowniejszego uczucia....mada78 pisze:Ja juz dzisiaj K. uświadomiłam że ma cholernie mi czego zazdrościć ;D uwielbiam jak mała się wierci , nie umiem moich uczuc nawet opisać słowami wytłumaczyc mu jak to jest i to jest pewnie wynagrodzenie tych bólów przy porodzie ale ruchy mojej Mrówy to to co najwspanialsze mnie spotkało ;D
sandra1982 pisze:A ze musimy pocierpiec przy porodzie...Nie pierwsze i nie ostatnie![]()
dominique.p pisze:sandra1982 pisze:A ze musimy pocierpiec przy porodzie...Nie pierwsze i nie ostatnie![]()
Sandra, my cierpimy parę godzin przy porodzie, a faceci przez prawie 9. miesięcy muszą znosić nasze gderania, humory, zachcianki i inne hehe :laugh: :laugh: Wiem, że to z naszym bólem nie może się równać, ale przynajmniej szybko można ich uświadomić, że to, że "zrobili" nie oznacza, że mają juz spokój hehe![]()
![]()
![]()
A ruchu mojej dzidziuni to najpiękniejsze co może być, nawet jak zaboli albo nie mogę przez nie spać ;D ;D