Celia89
Fanka BB :)
Ruchy, ale wątpliwości zawsze warto omówić z lekarzemJestem w 21 tc I też czuję nisko takie uczucie, jakby ktoś stukał mnie w szyjkę macicy. Czyli to są ruchy dziecka? Bo już zaczęłam się martwić, że jakieś nietypowe skurcze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ruchy, ale wątpliwości zawsze warto omówić z lekarzemJestem w 21 tc I też czuję nisko takie uczucie, jakby ktoś stukał mnie w szyjkę macicy. Czyli to są ruchy dziecka? Bo już zaczęłam się martwić, że jakieś nietypowe skurcze...
U mnie się to okazały ruchy jestem teraz w 37 tyg i uwierz mi poczujesz dzieciątko dosłownie wszędzieJestem w 21 tc I też czuję nisko takie uczucie, jakby ktoś stukał mnie w szyjkę macicy. Czyli to są ruchy dziecka? Bo już zaczęłam się martwić, że jakieś nietypowe skurcze...
Rozumiem mam to samo i wyczekuje godziny kiedy się zacznie żeby mieć maleństwo przy sobie i je widzieć ze wszystko jest okejLekarza mam jutro, ale do tego czasu mam tysiąc wątpliwości, zwłaszcza że przeszłam covida i teraz wszędzie się dopatruję skurczy i wszystko mnie niepokoi![]()