Celia89
Fanka BB :)
Ruchy, ale wątpliwości zawsze warto omówić z lekarzemJestem w 21 tc I też czuję nisko takie uczucie, jakby ktoś stukał mnie w szyjkę macicy. Czyli to są ruchy dziecka? Bo już zaczęłam się martwić, że jakieś nietypowe skurcze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ruchy, ale wątpliwości zawsze warto omówić z lekarzemJestem w 21 tc I też czuję nisko takie uczucie, jakby ktoś stukał mnie w szyjkę macicy. Czyli to są ruchy dziecka? Bo już zaczęłam się martwić, że jakieś nietypowe skurcze...
U mnie się to okazały ruchy jestem teraz w 37 tyg i uwierz mi poczujesz dzieciątko dosłownie wszędzieJestem w 21 tc I też czuję nisko takie uczucie, jakby ktoś stukał mnie w szyjkę macicy. Czyli to są ruchy dziecka? Bo już zaczęłam się martwić, że jakieś nietypowe skurcze...
Rozumiem mam to samo i wyczekuje godziny kiedy się zacznie żeby mieć maleństwo przy sobie i je widzieć ze wszystko jest okejLekarza mam jutro, ale do tego czasu mam tysiąc wątpliwości, zwłaszcza że przeszłam covida i teraz wszędzie się dopatruję skurczy i wszystko mnie niepokoi![]()