• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy dziecka

gratuluję wszystkim tym mamusią które już czują swoje maleństwa:-) a tym które jeszcze nic nie czują tak jak ja to głowa do góry gin mnie dziś pocieszył bo powiedział że mam jeszcze troszkę czasu na to żeby poczuć ruchy maleństwa a co jest też przyczyną to to że łożysko mam na tylnej ścianie i przez to trzeba dłużej poczekać na kopniaczki:tak: moje łożysko ma 4 cm i nic dziwnego że takie maleństwo nie może się przez nie dokopać:blink:

reklama
Ja rowniez gratuluje wszystkim mamusiom czujacym ruchy!!!
Ja mam termin na 1 maja wiec wlasciwie pierwsza i wielorodka a dzidziusia wlasciwie czuje jako motylki wiec spoko kazdy czuje w swoim czasie i nie ma co sie nakrecac

A jak mam pytanko do Was. Kiedy jezdze samochodem to czuje jakby twardnienie brzuszka-myslicie ze to malutka sie rusza? I tak mam praktycznie za kazdym razem kiedy siadam za kolkiem. Nie mialam tego przy pierwszym dziecku wiec sie pytam :-)

Moze ze strachu? :-D:-D:-D
Zartuje,ja tez czuje podobnie,ale to dlatego ze to taka pozycja(sporobujcie usciasc w pozycji lotosu-to samo).Przypominam o zapinaniu pasow w samochodzie,bo inaczej bede zla jak sie dowiem,ze tego nie robicie :wściekła/y:

reklama
Ja w koncu poczulam mojego maluszka :) Teraz koncowka 18 tygodnia - 17 i 6 dni. Wczoraj cos mi sie juz wydawalo, ale nie bylam pewna, ale dzis to na pewno to :) I inaczej niz wczoraj, wiec wczorajsze to autosugestia tudziez jakies zoladkowe ruchy, bo za wysobo to bylo. Dzisiaj lekko ponizej pepka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry