Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki, jak jest u Was z ruchami? ja od kilku dni czuje tylko delikatne ruchy, czuje jak sie wierci ale słabiej niz wczesniej. byłam wczoraj u lekarza i na ktg i wszystko było ok, ale niepokoją mnie te słabe ruchy...czy to moze dlatego ze Kazik ma już 2800g i pewnie malo miejsca? jak się ruszają Wasze Maluszki( u mnie skonczony 36tc)?
Martaik myślę, że ma mało miejsca i tyle. Tym bardziej, że byłaś na wizycie i jest ok. Moja Mała jeszcze szaleje. Wczoraj próbowała mi bokiem wyjść tak pchała nogi
czuje jak sie Kazik rozpycha, wciaz bolesnie czuje gdzie ugniata mnie nozkami ale nie czuje kopniakow jak wczesniej... na szczescie jutro takze mam ktg i mam nadzieje ze bedzie ok. w mojej przychodni trzeba robic ktg dwa razy w tygodniu...
Martaik ja czuje ruchy ale to tez zalezy od dnia wczoraj np kopała mnie cały dzien, bez chwili przerwy a dzisiaj jest tak spokojna ze musze troche polezec zeby wyczuc. Nie wiem od czego to zalezy ale tez jest wszystko ok
moj tez sie wiecej rozpycha pupa niz kopie ale faktycznie maluszki juz sa dosc duze a miejsca coraz mniej wiec te ruchy tez nie beda nie wiadomo jak intensywne , najwazniejsze zeby w ogole były