• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy dziecka

reklama
Dziewczyny! Stalo się! Dokładnie o 3:30 w nocy, gdy kładłam się spać (mieliśmy imprezkę z okazji obrony mgr przez męża, stąd ta pora ;) )...dostałam pierwszego kopniaczka od mojej Niuni!!! Obudziłam męża, który już zdążył usnąć, by po kilku minutach Dzidzia znów dała o sobie znać! To nie był motylek, to był kopniaczek!!! Jestem tego pewna! Coś mnie 'uderzyło' od środka :) !!! Więc będzie Basia :) Bo skoro sama sobie to imię wybrała kopiąc pierwszy raz w dniu św. Barbary (wszak to dziś Barbórka), to my już nie mamy tu nic do gadania :)
Ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak, było brane pod uwagę, ale były też i inne, jak np Natalka. Choć Basia była na pierwszym miejscu. No i dzisiaj sama potwierdziła, że imię zostało zaakceptowane :-)

Gratuluję ruchów - motylków i kopniaczków:)

I chciałam zapytać, czy jeżeli łożysko jest na ścianie przedniej, to raczej pewne, że będę czuć ruchy później? Jak to było u Was?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry