reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy dziecka

Nasz Leo chyba bedzie rajdowcem-kopie jak szalony jak jedziemy samochodem i dzis nawet dosc porzadnie maz go wyczul-Jezeli bedzie taki zwawy po porodzie jak V(a juz taki ruchliwy jest,jak i starsza siostra w jego "wieku"),to dopiero sie bedzie dzialo:tak:

reklama
Agasim tak na USG:) Ja mam w opisie, że łożysko na ścianie przedniej wysoko, i gin mówiła, że to bardzo dobrze. Niedobrze jest, jeśli znajduje się blisko szyjki macicy. Chyba większość kobiet ma na ścianie przedniej.

Agasim tak na USG:) Ja mam w opisie, że łożysko na ścianie przedniej wysoko, i gin mówiła, że to bardzo dobrze. Niedobrze jest, jeśli znajduje się blisko szyjki macicy. Chyba większość kobiet ma na ścianie przedniej.
Dila, dziękuję za odpowiedź. ja mam w opisie "tylna ściana wysoko". Dwa razy mi się wydawało, ze coś poczułam, ale nie wiem, czy to było "to". poza tym bardzo delikatnie, a nie tak jak wy opisujecie "kopniak", więc myślę, że tylko mi się wydawało.

Agasim na poczatku mozesz poczuc cos dziwnego i nieznajomego-bardzo delikatnego i wcale "kopniakiem" byc nie musi.Wiec moim zdaniem to bylo TO :-) Smieje sie,ze mieszkaja w nas Alieny,bo odczucie podobne do moich wyobrazen po filmach sci-fi ;-)

no to zobaczymy, jak to się rozwinie, bo na razie to tylko dwa razy i cisza. czekam na jakieś mocniejsze komunikacje od mojego aliena:-D

Mojemu sie nie podoba jak siedze w pozycji lotosu,z korpusem lekko wprzod-wtedy go czuje,ale nie lubie meczyc Leo,wiec tylko kiedy go nie czuje dlugo to "podsztur****e" w ten sposob :zawstydzona/y:

a ja wczoraj poczułam wyraźne kopnięcie :) nareszcie :)
ale może bym i wcześniej poczuła ale nie miałam czasu wczuwać się - trochę pracy ze sklepem internetowym i z moim Matim ;/
Ale najważniejsze że poczułam :)

Fiore ja z Matim pod koniec jak się za długo nie ruszał a tylko czasami tak było to puknełam w wystającą kończynę i zaraz obcego miałam w brzuchu - nawet udało mi się krótki filmik nagrać jak kończyny widać :)
ale to dlatego że miałam za mało wód i prawdopodobnie wszystko było widać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry