reklama

Ruchy i kopniaczki dzidziuniów

• Starter tematu Starter tematu Oliwierek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj dziewczyny jak Was czytam to czuję się na razie pozytywnie zdziwiona tym że mnie nic nie boli - może to dlatego że nigdy nie byłam drobna :D - przed ciążą ważyłam już od ładnych paru lat 62-64 kilo i pomimo tego że mam już około 10 kg do przodu to jakoś tego nie odczuwam (póki nie spojrzę w lustro ;) ) Mam nadzieje że nie zapesze :) W sumie jeden dzień miałam taki że mnie trochę pobolało w krzyżu ale po kąpieli przeszło i jak na razie nie wróciło...polecam tym co mogą basen - na pewno świetnie pomaga na kręgosłup
Ja się co prawda trochę martwię wagą...ale mówię sobie - co zrobić, tak moja przemiana materii zwolniła i widocznie zgubię po, synek mam nadzieję ze mnie porzadnie wyciągnie...
Biodra to mam nadzieję że mi się już specjalnie rozciągać nie będą bo miałam zawsze tak 95-100 cm i więcej niż 5 cm na plusie nie zdzierżę...hihi
A dzisiaj ide na basen :D

reklama
Calo, Monika ja tez mialm ten sam problem z biodrem i mysle ze dlatego teraz bardzo to odczuwamy.
Ja tez mam uczucie odgniatania i w ogole po nocy jakas taka bardzo napuchnieta sie budze w okolicach bioder,
pozniej przechodzi.
Najwiecej boli jak sie klade spac...Moze powinnam spac na bardziej miekki matercu???
Chyba sobie pocwicze...

Jeszcze tylko napisze ze wlasnie mnie moja dzidzia zaczela kopac, tak w dole brzucha i to raz za razem...ale cudownie:)))))
Takie kopniaczki!!!jej :) :) :) :) :)

moj maly dzisiaj meza kopal rano :D
on ogolnie zawsze jakby sie cieszyl, ze mamusia juz wstaje za chwile
co do cwiczen to ostatnio wyprobowalam to kiwanie sie, chyba Rusalka o tym pisala, i rzeczywiscie przyjemne cwieczenie.
przez pewien czas okropnie bolaly mnie nogi i stopy, masaze meza bardzo pomagaly ;D

Rusalko, mnie tez kopie najczesciej po w dole brzuszka po lewej stronie...:) :)Niesamowite!!!
Codziennie mnie kopie, i w pracy i jak jade autobusem i w domciu.
A jak sie rano budze to mam taki bardzo twardy brzuch, dopiero jak pochodze troche to przechodzi - tez tak macie...????

Mój dzidzuś ani razu jeszcze mnie nie kopnął ale czasami widzę jak się porusza może ma jeszcze dużo miejsca? Zadnych dolegliwości od 2 miesięcy super się czuje.

mi sie cos zdaje, ze moj maly ma czasem czkawke!!!!!
podobno dzieci ja maja, czasem czuje takie podskakiwanie w brzuszku...to chyba musi byc to, bardzo smieszne uczucie :laugh:

Ja takze Aniu76 rano brzuszek mam inny niż, jak "rozchodzę"..a twardy najbardziej jest wieczorkiem :)- jeszcze jak pojemy:):)hih
Co do czkawki - Agatatje - to też (kiedys pisałam) zdawało mi sie, że chyba moje Malenstwo ją ma :):)- bowiem w brzuszku odczuwałam takie regularne, w podobnym odstępie czasowym ..nie wiem jak napisac- ruchy..:)bąbelki?..i wowczas śmiałam sie, ze ma po prostu czkawkę :D

reklama
moj maluszek sie dzisiaj w nocy zbuntowal ma mnie bylam z mezem w kinie i wtedy dawal o sobie znac przyjechalismy do domu i w nocy nie ruszyl sie ani razu juz myslalam ze cos jest nie tak nie moglam spac a jak usypialam to z raczkami na brzuszku rano wstalam i co pierwsze zrobilam polozylam racki na brzuszku i czekalam az sie moj maluszek ruszy na cale szczescie troche sie poruszyl wiec troche sie uspokoilam nie wiem dlaczego tak sie stalo czy wy tez macie tak czasmi ze maluszki nie chca sie ruszyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry