baśka
Mama Karola i Bartka
Oj dziewczyny jak Was czytam to czuję się na razie pozytywnie zdziwiona tym że mnie nic nie boli - może to dlatego że nigdy nie byłam drobna
- przed ciążą ważyłam już od ładnych paru lat 62-64 kilo i pomimo tego że mam już około 10 kg do przodu to jakoś tego nie odczuwam (póki nie spojrzę w lustro
) Mam nadzieje że nie zapesze
W sumie jeden dzień miałam taki że mnie trochę pobolało w krzyżu ale po kąpieli przeszło i jak na razie nie wróciło...polecam tym co mogą basen - na pewno świetnie pomaga na kręgosłup
Ja się co prawda trochę martwię wagą...ale mówię sobie - co zrobić, tak moja przemiana materii zwolniła i widocznie zgubię po, synek mam nadzieję ze mnie porzadnie wyciągnie...
Biodra to mam nadzieję że mi się już specjalnie rozciągać nie będą bo miałam zawsze tak 95-100 cm i więcej niż 5 cm na plusie nie zdzierżę...hihi
A dzisiaj ide na basen
Ja się co prawda trochę martwię wagą...ale mówię sobie - co zrobić, tak moja przemiana materii zwolniła i widocznie zgubię po, synek mam nadzieję ze mnie porzadnie wyciągnie...
Biodra to mam nadzieję że mi się już specjalnie rozciągać nie będą bo miałam zawsze tak 95-100 cm i więcej niż 5 cm na plusie nie zdzierżę...hihi
A dzisiaj ide na basen