• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

reklama
Dziewczyny,ale Moja Dzidzia mi prezent wczoraj zrobiła :) Siedze sobie ładnie, oglądam film, śmieję się a tu nagle takie kopniaki! Z całej siły chyba kopała bo poczułam pierwszy raz ręką przez brzuch, tak to tylko czułam w środku jak się wierci :) Może dzisiaj i Tacie zrobi prezent i da się poczuć :) Buziaki dla Was wszystkich i jeszcze raz WESOŁYCH !!

86ania86 Tak bardzo wcześnie poczułam mojego maluszka... Takie przeczucia na dziewczynke, a szaleje na chłopaka;-)

poziomki Fakt jestem bardzo szczupła... Może dlatego;-) I na chwilę obecną mało po mnie widać abym była w ciązy :-) Chodź brzusio zaczyna rosnąć pomalutku ;-)

ja tez wczoraj dostalam niesamowitego kopa :-) siedze sobie przy wigilijnym stole wcinam te pysznosci, a tu takie bomby ida, ze szok :szok: tak bylo czuc przez reke, ze az niemozliwe, ale fakt jak dzidzia zaczyna kopac to az sie chce zeby robila to przez caly czas

Ja czuje kopniaki od dluzszego czasu,ale wcozraj pierwszy raz poczulam taki jeden az bolesny. Tyle ze ten bol jest piekny, bo wiem, ze to moje malenstwo i niech sobie robi, co chce w tym swoim domeczku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry