Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zazdroszczę Ci Anusiu, pewnie wtedy jest Ci łatwiej i nie myślisz o Waszych kłopotach.
Trzymam za Was kciuki.
Zobaczysz, wszystko Wam się uda.
Pozdrawiamy
pędzę się pochwalić, że poczulam dziś wreszcie kopniaczki!!!! zjadlam na śniadanie kanapki z paprykarzem (ostatnio ciągle bym go jadła ;D ) i położyłam się na chwilę. Za jakieś kilkanaście minut poczulam jakieś 4,5 solidnych kopniaczków ;D ;D ;D Chyba dzidzi paprykarz wydał się za ostry Teraz czekam na następne znaki od bobaska
Dzięki Dodeczko za życzenia kopniaczków.
Czekam i czekam i nic.
A może ja jestem taka nieczuła.
Tatuś w piątek przywiezie mi stetoskop, to może swoim lekarskim uszkiem coś wysłucha.
Ja poczulam kopniaki okolo 17 tc chociaz bylam ich nieswiadoma teraz dzidzia daje znac rowno o sobie i wlasnie najwiecej jak leze a leze duzo
szczegolnioe w nocy kopie na calego ale ciesze sie z tego bardzo.
Dzidzia niestety naciska na pecherz i chodze co chwilke siusiu ide nic nie leci a czasmi juz nieweim co mi sie chce
pozdrawiam mamusia i wszsytki kopiace bobasy
Sylwia w taki razie życzę też udanego podsłuchiwania ;D
DziOObek a nasze maleństwo daje zawsze o sobie znać jak siedzę albo jak gdzieś jedziemy autkiem tylko dzisiaj rano obudziło mnie 4 kopniaczkami ;D jaka byłam happy a jednocześnie zaskoczona :laugh: :laugh: :laugh: ah te dzisiejsze dzieci :laugh: :laugh: :laugh: Później mnie znów kopnęło jak mąż coś napomknął że w lodówce są pyszne słodkości chyba się wczorajsza uczta w cukierni udzieliła :laugh: :laugh: :laugh:
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim czekającym na kopniaczki jak naszybszego doczekania ;D
Witam
moje maleństwo też mnie kopnęło wreszcie 16 sierpnia poczyłam to i od razu wiedizalam, że to właśnie to a nie nic innego mó mąż z kolei nasłuchuje z uchem przy brzuchu i twierdzi, że Ktoś się tam cały czas wieci i bąbelkuje i przewraca
cudowne
pozdrawiam dziewczyny i wasze maleństwa