• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
Sylwia! Nie martw sie, na pewno wszystko jest w pozadku. Ja poczuleam pierwsze "musniecia" w 18 tygodniu, tak wiec masz jeszcze czas! To w koncu bardzo indywidualna sprawa.
Ja tez dolaczam sie do zyczen dziewczyn i zycze Tobie i Twojemu Mezowi wszystkiego najlepszego!
Sierpien to dobry miesiac na sluby. Sama mam 31 sierpnia 3 rocznice :)

Dzięki Martka, oby tak było.
Po tych wszystkich przeciwnościach i problemach aż mi sie nie chce wierzyć w szczęście.
Dobrze że mam swoje maleństwo w brzuszku.
Pozdrawiamy

Martusia mój mąż tak samo się zachowuje jak Twój :laugh: A dodatkowo rozmawia z maleństwem kiedyś się śmialiśmy bo za każdym razem jak je o coś zapytał to ono kopnęło :) takie malutkie a takie rozumne już ;)
Wczoraj mój mąż położył rękę na moim brzuszku i poczuł dwa kopniaczki, jeden odczuł jakby mi brzuch drgnął ale drugi już był wprost idealny by wiedział że to kopniaczek ;D mówi że to niesamowite uczucie ;D

Sylwuniu nic się nie martw zobaczysz że niedługo poczujesz swoją kruszynkę, pewni jest ono bardzo spokojne a nie takie "nerwowe" ;) jak nasze żeby się cały czas wiercić :) niekótre kobiety dopiero w 20 tygodniu odczuwają ruchy swoich pociech :) tak więc głowa do góry bo wszystko jest w jak najlepszym porządku :)
Ja trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła nieżłego kopniaczka Kochana :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

Cześć Dziewczynki, jak dzisiaj Wasze samopoczucie?
Czy jeśli czuję czasami "pulsowanie" w brzuszku, to mogą to być ruchy malenstwa?
Czy Was też czasami kłuje w brzuszku?
Zaczynam się martwić

Nie martw się mnie też kłuje. Póki nie będzie to ból jak na @ (ciągnięcie brzucha w dół) i nie będzie przy tym twardy to nic poważnego. Tak mi powiedziała położna.
A kłuje bo wiązadła się rozciągają. pozdrowionka

Czesc Sylwia.
Ja rowniez doszukuje sie wszelkich oznak ruchow malenstwa,a jestesmy tyle samo w ciazy,czasami odczuwam pulsowanie lub jakby delikatny pradzik i nie wiem czy to juz to,wiec jest nas dwie.

reklama
No ja wlasnie na samym poczatku tez mialam takie "pulsowanie" i nie bylam pewna czy to Dzidzia. Upewnilam sie dopiero jak mnie tak pozadnie kopnela i wtedy juz wiedzialam ze ten rodzaj "pulsowania" to wlasnie Malenstwo. Tak wiec Dziewczyny... byc moze to juz wlasnie to!!! Trzymam kciuki oby tak bylo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry