• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy maluszka

Ale w piątek miałam USG ,więc nie mam powodów ,zeby się schizować. Choć miałam rózne myśli.Bo wiadomo,że nie mam rentgena w oczach i nie wiem co się w brzuchu dzieje.

reklama
JA mimo, ze czuje nie czuje regularnie. Dzidzia jest jeszcze maleńka, w brzuchu ma duuuuużo miejsca, a ilośc ruchów dziecka liczy sie od 27 tygodnia. Z Lolkiem poczułam w 17 tygodniu i tez na początku były baaaaaardzo nieregularne. Czasem to się zastanawiam czy sobie nie wmówiłam hihihihihiiii. Na 100% będe pewna jak poczuje kopniaka;-)

u mnie już czuć regularnie, kilka razy w ciągu dnia, czasami mocniej, czasami tylko muśnięcia. No ale ja jestem liderką listy, więc nic dziwnego, hehe

Ja to Wam powiem,że jak chce to nie mam ale jak jestem zajęta czy cóś to dzidż muśnie mnie i czasem nawt nie zdąże się pozachwycać....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry