mój małż zauważył coś na to ja nie zwracałam uwagi - nasz synuś szaleje tylko jak jest ciemno hehe jak zapalimy światło, czy zabierzemy latarkę to automatycznie się uspokaja. ledwo nastanie ciemność to szaleje.
aaa bo tak w ogóle to już mówiłam, że w dzień śpi, wieczorem zaczyna świrować 
reklama
agbar
Fanka BB :)
Mój cały dzień był grzeczny, ale widocznie zdenerwowali go goście. Za dużo było tego dotykania brzuszka i teraz daje wyraz swojemu niezadowoleniu. Znowu boli. Wybrał sobie jedno miejsce i wali w nie nogą. A co tam, niech mamuśka poczuje wcześniej uroki macierzyństwa
Moj synus od dluzszego czasu jest bardzo aktywny od godz 19.00 do ok 22.00Tak mi daje w kosc ze az boli
Zeby mu tylko ta aktywnosc wieczorna przeszla po porodzie;-)
Ostatnio rozmawiałam w sklepie z panią, która twierdziła, że jej córeczki po porodzie budziły się dokładnie o tych samych porach, co przed porodem
Wczoraj oglądaliśmy wieczorem film. Przykryłam brzuch kołdrą, a Franek zaczął jakieś wygibasy tragiczne. Wystarczyło odkryć brzuch i się uspokoił. I teraz są dwa wyjścia - albo mu było za gorąco
ewa napewno maluszek chciał oglądać hi hi
Ja mam nadzieję że Wiki nie będzie brała przykładu ze starszej siostry,bo Oliwka to tak jak w dzień nic nie kopała to w nocy spać mi nie dawała,po porodzie nic się nie zmieniło i spać mogłam jedynie w dzień bo w nocy pobódka co godzinę i harce na całego aż do 8 miesiąca,a ja usypiałam na stojąco i modliłam się chociaż o jedną przespaną noc:-)

Ja mam nadzieję że Wiki nie będzie brała przykładu ze starszej siostry,bo Oliwka to tak jak w dzień nic nie kopała to w nocy spać mi nie dawała,po porodzie nic się nie zmieniło i spać mogłam jedynie w dzień bo w nocy pobódka co godzinę i harce na całego aż do 8 miesiąca,a ja usypiałam na stojąco i modliłam się chociaż o jedną przespaną noc:-)
Ha ha dobre,pewnie chcial sobie film obejrzec:-)Ja tez slyszalam ze aktywnosc w brzuszku jest taka sama po porodzie.Ja to jestem pewna bo codziennie sa te same godziny.Wczoraj wieczorem to mialam wrazenie ze mi brzuch na wylot przeklujeOstatnio rozmawiałam w sklepie z panią, która twierdziła, że jej córeczki po porodzie budziły się dokładnie o tych samych porach, co przed porodemTo mnie przeraziło, bo ja mam wrażenie, że Franek w ogóle nie zasypia. A jeśli zasypia, to się potwornie wierci przez sen
Wczoraj oglądaliśmy wieczorem film. Przykryłam brzuch kołdrą, a Franek zaczął jakieś wygibasy tragiczne. Wystarczyło odkryć brzuch i się uspokoił. I teraz są dwa wyjścia - albo mu było za gorąco, albo też chciał oglądać, a ja mu kołdrą ekran zasłoniłam
![]()

reklama