reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy maluszka

reklama
Te symptomy są normalne teraz. Wystarczy spojrzeć na nasze suwaczki i wszystko jasne ;-) Dziwne to byłoby, gdyby ich nie było. Każda z nas musi być już przygotowana, że to może być w każdym momencie. Mój maluch tez jakiś czas temu się uspokoił i już myślałam, że przyszedł na niego czas, a tymczasem on się rozmyślił i znowu daje czadu.

Dziewczyny a macie ruchy bolesne??? Bo jak Fifi sie czasem przeciagnie to koniec..Położne uspokajają, lekarze też ale wole wiedziec, że i u Was tak jest..

Mój ostatnio mniej się rusza niż zwykle,czasami go budzę bo banie mam,a czasami jak hula to mam dość,różnie to z nim bywa.Ale jeśli chodzi o to czy boli to TAK czasami zaboli przy ostrzejszym hulaniu :)

Dziewczyny a macie ruchy bolesne??? Bo jak Fifi sie czasem przeciagnie to koniec..Położne uspokajają, lekarze też ale wole wiedziec, że i u Was tak jest..
Moj tez przez jakis czas byl spokojniejszy ale teraz jak przysadzi to dostaje wytrzeszczu.-)Mnie tez bardzo boli, przywaznie jak kopie mnie po trzustce:-DA jak sie wyciaga to szkoda gadac:tak:

Jasne :) Franek jak zasypia (chyba ;)) to wypina tyłek czy co on tam ma. Skóra się okropnie naciąga i wtedy boli. Zresztą teraz prawie każdy jego ruch boli, bo już wielki jest, a brzuch się nie powiększył w obwodzie od paru tygodni.
W ogóle brzuch mam już tak naciągnięty, że mi żyłki widać - mogę sobie układ krwionośny rozrysować ;)

Bodzinka po 1 to dobrze, że juz jesteś , bo sie martwiłyśmy.
Po drugie mnie też boli czasem jak sie rusza. Pisałam juz o tym. Po prostu mięśnie nie są w stanie się juz tak rozciągać.

reklama
a mnie nic nie boli.tylko czasem kości łonowe jak mocniej brzuch pofaluje i mi głowę wciśnie.ale mój naprawdę mało się rusza,czasem wypnie się i tyle.i to nie ,ze pod koneic ciąży po prostu tak ma mały śpioch

Do góry