Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez mam dzis o wiele mniej do odczuwania niz wczesniej... mała leniwa. Jakis tam kopniaczek raz na godzine/ dwie godziny. Wole jednak, jak jest nadpobudliwa - przynajmniej sie nie martwie. Mam nadzieje ze niedlugo jej przejdzie to leniuchowanie
Ja jeszcze niedawno jak mój syn był spokojny to się martwiłam,ale juz ostatnio wogle sietym nie przejmuję. Nie to, że totalna olewka,ale wiem,ze zaraz i tak poczuję ruchy, nawet te delikatne. Sporo mi to czasu zajęło ,zebym nie musiała sie tak martwić.
moja mala przez kilka ostatnich dni upodobala sobie zabawe w kopanie moich zeber i naciskanie na nie roznymi czesciami ciala. nie bylo to ani troche przyjemne...a raz jak sie w nocy obudzilam to ciezko mi bylo az zlapac oddech glebszy..oj co ja bede miala z taka rozrabiara
mój dzidziol dzisiaj tez bardzo spokojny. nie lubię tego. co prawda wczoraj wieczorem tak dał czadu, że myślałam, że mi brzuch zmasakruje od środka i to bolało ale jednak wolę już ten ból niż ciszę. dzisiaj to ruszył się kilka racy baaaardzo leniwie. no ale grunt, że się ruszył...
Dzisiaj moje dziecko skopało chłopaka w bok,heh. ;-P
Tak w ogóle, gdzie ostatnio sie wypina to mnie piecze. Nie zawsze to piecze, ale jak jest ten moment to przyjemne to nie jest.
Elena też mam takie pieczenie/drętwienie na górze brzucha. To chyba mięśnie się rozciągają i stąd to. Do tego wydaje mi się, że się w tym miejscu gdzie piecze robi czerwona skóra. ale później znika. Chyba, że mi się przewidzenia ciążowe wkradły.