Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja poczułam pierwsze ruchy w 18 tygodniu, i mąż przykłądając rękę - twierdził że nic nie czuje.... ojjjj jak mnie to irytowało jak to nic nie czuł? skoro ja czułam tak mocno... no ale co fakt to fakt my czujemy te słodkie kopniaki o wiele mocniej i wyraźniej niż mało wrażliwe łapy naszych mężów. Zresztą mój z czasem zaczął przykładać ucho - wtedy młody nie zaprzestawał kopania, a i mąż czuł wyraźniej
a ten moj szkrab to takie dziwne ma zachowanie jak ja przykladam reke to sie uspokaja a jak tatus to zaczyna "wariowac" mąz ostatnio stwierdzil ze to taka meska solidarnosc hehe
hehe gwiazdeczka u mnie jest na odwrót - moj ręka nie uspakaja Krzysia za to każda inna działa uspokajająca. Juz mnie to drażni bo np kuzynka chciała poczuć kopniaki nooo ale się nie dało bo syn nieśmiały :] Wczoraj chciałam go podejść i nagrać kopniaki to też się uspokoił - zaczął kopać jak kamerę wyłączyłam :]
Mój dał czadu w szpitalu. No aż cały brzuch mi chodził. Nie codziennie oczywiście ale mial takie napady. Raz na ktg tak dał czadu, że brakowalo kawałku zapisu tetna, ale w tym czasie napstrykałam ruch za ruchem więc się śmiała, że to nie szkodzi bo widocznie zagłuszył, walac w aparat. a ja chwile przed ktg zjadłam najzwyklejsza landrynke i fikał koziołki z radości...a tetno jak mu mierzyły to po całym brzuchu zwiewał...Ubaw miały...
Franciszek w sobotę przeżył pierwszą w swoim życiu czkawkę Aż mi go szkoda było - 15 minut się chłopak męczył... Mówię mu - wstrzymaj na chwilę oddech, to ci przejdzie. A on nic
Czkawka w brzusiu bardzo zdrowa jest. Ćwiczy płucka. Lolek często czkał, Filip rzadziej ale też. a mój brat to podobno miał takie czkawki, że szok. Cały brzuch mamie skakał.
Wczoraj małemu zachciało się przeciągać. Główką zaparł się o miednicę, a nóżkami brzuch wypychał. Bolało jak cholipcia, a na dodatek jego tatuś akurat w dziurę wjechał :/