reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ruchy maluszka

Nagrałam trzy minutowy filmik lepszy od tam tego. Spróbuję wstawić jak zgram.
Mój syn siedzi z prawej strony i jak leżę na tej stronie to czuję jakby mi jakas wielka dżdżownica przechodziła na tyle mocno ,że zrywam siez lekkim okrzykiem. Ktoś by zgłupiał jakby nie wiedział o co chodzi.

reklama
Moja córcia była bardzo grzeczna w okresie prenatalnym. Wcześniej słyszałam tylko takie bulgotanie, przelewanie wody. Dopiero w piątym miesiący kopnęła Mnie tak porządnie, że aż się wystraszyłam. Ale po tym byłam zachwycona to jest takie fajne uczucie, że się nie da opisać. W sumie trzy razy Mnie tak kopnęła - mało, ale co mogłam zrobić. Najgorsze było tylko to, jak miałam ucisk na rzebra.

Stwierdzam, że mój synek będzie albo księdzem albo organistą, a już ministrantem na pewno. Już pisałam, że w kościele podczas mszy bryka na całego. Myślałam, że to kwestia tej pory dnia, bo z reguły chodzę zawsze o tej samej porze. Ale jednak nie. Wczoraj wieczorem na mszy też dał mi popalić. Może to te organy tak na niego działają? Jakiś muzykalny będzie? ;)

Ja na swojego już teraz mówię Franko Muzykant ;) Jak tylko słyszy jakieś dźwięki, to o spaniu i siedzeniu grzecznie nie ma mowy. Cierpi na tym mój pęcherz i żebra... Najgorsze, że Młody jeszcze nie za bardzo odróżnia muzykę od dźwięków odkurzacza i miksera - więc przy robieniu placka mam dyskotekę w brzuchu :)
Ale nie ma się co dziwić - słuch to teraz najostrzejszy zmysł maluchów. I podobno w 8 miesiącu mają najwięcej kubków smakowych w życiu :)

Nagrałam trzy minutowy filmik lepszy od tam tego. Spróbuję wstawić jak zgram.
Mój syn siedzi z prawej strony i jak leżę na tej stronie to czuję jakby mi jakas wielka dżdżownica przechodziła na tyle mocno ,że zrywam siez lekkim okrzykiem. Ktoś by zgłupiał jakby nie wiedział o co chodzi.

Chętnie bym pooglądała,a gdzie będziesz wrzucać foto tu czy na zamkniętym?
Bo tam nie mam dostępu jeszcze... :D

No daje czadu maluch :)
A ja w nocy tak oberwałam w watrobe, e aż mnie obudził. myślałam, że nie zasne. I mam wrażenie, wielkiego węza w brzzuchu tak faluje i sie kręci...Uwielbiam jak sie budze i chwile potem czuje wypychanie...

reklama
Do góry