reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

reklama
ja tez sie podziele :o)
nasza mala odstawia wieczorne harce tak od kilku dni regularnie wieczorami ja czuje, w ciagu dnia jak jestem malo zajeta tez daje o sobie znac
ktoregos dnia obserwowalam jak mi sie fajnie trzesie brzuszek przy kopniakach- fajne uczucie hehe

nosz ta moja mała jest nieznośna.. dwa dni mi siedziała na mojej biednej skracającej się szyjce.. dziś rano w końcu polazła dwa piętra wyżej i waliła mi w pępek.. se myślę- ufffffffffffffffff - a ta Bambaryłka znowu poszła na szyjke urzędować.. nosz jasna anielka niech mnie strzeli

mój bobofruit za to upatrzyl sobie dzis prawe zebra. tak mi pod nim swidrowa ze nawet zgiac sie nie moglam bo go czulam

Marcelina-jak młoda ci po szyjce skacze to chyba ci sie jeszcze nie obrocila,co??

reklama
Do góry