Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jak u waszyh dzieciaków wygląda sprawa czkawki?
Moja mała ma ją kilka razy na dzień?
Maacie podobne doświadczenia?
ale z tego, co polozna mowila, to tak.mam tak samo:-) a co do ruchcow maly na poczaku mial dni aktywne i dni mniej aktywne teraz za to jak sie nie rusza to dziwne bo caly czas szaleje zastanawiam sie kiedy on spi?? heh pewno drzemie w nocy ale nad ranem mnie "atakuje" uwielbiam te ruchy i to bedzie jedyna rzecz za ktora bede tesknic po ciazyja sypiam jak się da czyli raz na lewym ,raz na prawym boczku i czasami na pleckach tak na zmianę ,nigdy na brzuchu -boję się ,żebym małego uszkodziła,ale zawsze spałam na brzuchu to moja ulubiona pozycja do spania ale w ciąży musiałam sobie darować.Nie mogę spać na jednym boku bo drętwieje mi cała strona ,więc w ciągu całej nocy wiercę się i zmieniam 50 x pozycję![]()
mam tak samo:-) a co do ruchcow maly na poczaku mial dni aktywne i dni mniej aktywne teraz za to jak sie nie rusza to dziwne bo caly czas szaleje zastanawiam sie kiedy on spi?? heh pewno drzemie w nocy ale nad ranem mnie "atakuje" uwielbiam te ruchy i to bedzie jedyna rzecz za ktora bede tesknic po ciazy![]()

NIKOS no pewnie ze kawe pijemy...przy corci pozwalalam sobie nawt czasem na energy drink , ale teraz troche sie boje , ale nie wiem czy sie nie skusze.............![]()