Marcelinaa
Fanka BB :)
Pindzia się ostatnim tygodniu bardzo uspokoiła, już nie szaleję tylko się tam czasem wierci i kręci, też tak macie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pindzia się ostatnim tygodniu bardzo uspokoiła, już nie szaleję tylko się tam czasem wierci i kręci, też tak macie?
ta moja mała cipuszka tak się wierci że szok. i to czasami bardzo boli :-( ale wiem że to dobrze bo wszystko u małej jest ok. czasami bawi się ze mną , widzę jak jej nóżki przesuwają się i dotykam w tym miejscu i mówię moje szpyrki kochane a ona wtedy ucieka z tą nogą i w innym miejscu tak robi i ja znowu swoje
a do tatusia czuje respekt
bo siedzi cichutko jak myszka i tylko czasami da porządnego kopniaka , zazdrosna

pierwsze takie porządne ruchy były właśnie przy disco polo. mój M ustawiał kanały w tv i tak zostawił na chwile jakąś stacje z disco polo no byłam a takim szoku
ja to czułam i widziałam dokładnie ale M nie za bardzo więc położyłam kartkę papieru na brzuszku i wtedy zobaczył aż nagrał

ma to po rodzicach